Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilje
Povratak na članak

Zbog ljubavi nezadovoljni tata namlatio kćer pa završio u zatvoru

Adil Bunjaku (58) završio je u zatvoru jer je ponovno bio nasilan prema svojoj kćeri Ameli (19). Otac se nikako ne može pomiriti s tim da je ona godinama u vezi s oženjenim Michelom Nakićem (36).

Komentari 4

OB
-obrisani-
18:07 04.03.2010.

da je moja i ja bih je namlatio. ozenjeni kriminalac sa 100 prijava dvoje djece i 18 god. stariji. Slomija bi je .ona 19. Je li to zasluga sta su te otac i mater 19 godina odgajali .Nebi izasla vankanka sljedecih nekoliko godina

VL
OB
-obrisani-
12:18 04.03.2010.

Adil BUNJAKU =Buhara To se tako na Kosovu radi,on je zaboravio da se nalazi u Zagrebu!!!!!! Sjekira Sjekira oruzje 17 stoljeca,kod nekih i danasnjica!!!!

VL
Avatar Jana
Jana
12:23 04.03.2010.

Otac je nasilan i to je istina ali i balavica kojoj je samo 19 godina a već dvije godine ljubuje sa oženjenim čovjkom a živi na grbači oca treba pomoć . Otac je trebao otići kod tog Nakića i njegovegove žene i sa njima riješiti stvar. Koliko djece ima taj MICHAEL NAKIĆ ? Neka uzme i Amelu u kuću .

VL
RA
razočarani1
21:15 04.03.2010.

ne opravdavam nasilje,ali mi nikako nisu jasne odluke tih sudaca.kad izađe iz zatvora neče moči u svoj stan pola godine.vjerovatno če mu taj sudac unajmiti neki stan u tom periodu, udruga babe ili neka druga udruga femenistica.prestrašno........bitno da su kučke uvijek zaštičene...............fuj,bljak,pljic pljuc

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.