Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilje

Zbog ljubavi nezadovoljni tata namlatio kćer pa završio u zatvoru

nasilje
VL arhiva
04.03.2010.
u 12:01

Adil Bunjaku (58) završio je u zatvoru jer je ponovno bio nasilan prema svojoj kćeri Ameli (19). Otac se nikako ne može pomiriti s tim da je ona godinama u vezi s oženjenim Michelom Nakićem (36).

Adil Bunjaku (58) završio je u zatvoru jer je ponovno bio nasilan prema svojoj kćeri Ameli (19). Otac se nikako ne može pomiriti s tim da je ona godinama u vezi s oženjenim Michelom Nakićem (36). Svađa je u utorak izbila u njihovu stanu u Svačićevoj ulici. Adil je najprije izvrijeđao kćer, a potom je i fizički nasrnuo na nju i slomio joj nos.

Kada je policija po dojavi došla u Svačićevu, Bunjaku im je pokušao pobjeći. Vikali su za njim da stane, ali ih nije htio poslušati pa su plavci morali primijeniti silu kako bi ga priveli u postaju. Nakon obrade stavili su ga pod nadzor, a prije privođenja prekršajnom sucu Adil je zbog istegnuća vratnog mišića zatražio liječničku pomoć. Zbog sumnje da posjeduje vatreno oružje pretražen mu je stan, ali ništa nije pronađeno.

Nakon saslušanja sudac ga je kaznio sa 30 dana zatvora i izrekao mu zaštitnu mjeru udaljenja iz stana u trajanju od pola godine. Adil je prije dvije godine doznao da mu kći ljubuje sa 17 godina starijim Michelom. I tada je izgubio kontrolu i izudarao Amelu stolcem po leđima, a kada je u pomoć pozvala Michela, na njega je nasrnuo sjekirom. Nekoliko ga je puta udario po koljenu i laktu te mu zadao jednu lakšu reznu ranu, a sve je to popratio prijetnjama ubojstvom. Tada mu je razbio i skuter.

Komentara 4

OB
-obrisani-
18:07 04.03.2010.

da je moja i ja bih je namlatio. ozenjeni kriminalac sa 100 prijava dvoje djece i 18 god. stariji. Slomija bi je .ona 19. Je li to zasluga sta su te otac i mater 19 godina odgajali .Nebi izasla vankanka sljedecih nekoliko godina

OB
-obrisani-
12:18 04.03.2010.

Adil BUNJAKU =Buhara To se tako na Kosovu radi,on je zaboravio da se nalazi u Zagrebu!!!!!! Sjekira Sjekira oruzje 17 stoljeca,kod nekih i danasnjica!!!!

Avatar Jana
Jana
12:23 04.03.2010.

Otac je nasilan i to je istina ali i balavica kojoj je samo 19 godina a već dvije godine ljubuje sa oženjenim čovjkom a živi na grbači oca treba pomoć . Otac je trebao otići kod tog Nakića i njegovegove žene i sa njima riješiti stvar. Koliko djece ima taj MICHAEL NAKIĆ ? Neka uzme i Amelu u kuću .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije