Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAŽNJENI ZBOG NEODGOVORNOSTI
Povratak na članak

Zbog kršenja samoizolacije do sada u proračun uplatili 114.738 kuna

– Ako se mjera samoizolacije krši više puta, sanitarni inspektor će donijeti Rješenje o izvršenju rješenja putem prisile, odnosno takva će se osoba uz asistenciju pripadnika MUP-a i civilne zaštite odvesti u organiziranu karantenu – kažu u Državnom inspektoratu

Komentari 11

DE
densokubura
10:06 27.03.2020.

to podijelite doktorima i sestrama

VL
HA
hacker
10:22 27.03.2020.

Izgleda da se naveliko oprašta jer bi inače bilo naplaćeno preko 5 miliona kuna. Ti ljudi dobro znaju kako je naše pravosudje zato i krše naveliko samoizolaciju, ne obaziru se na mogučnost da nekog ubiju. Zato već danas imao lokalnu transmisiju virusa i to neće stati zbog neodgovornih pojedinaca cjela država stoji.

VL
Avatar raznosač_pice
raznosač_pice
10:10 27.03.2020.

Izgleda da se oprašta. Ako je bilo 781 kršenje onda se moralo naplatiti preko 6 milijuna kuna!

VL
KU
kunigunda
10:29 27.03.2020.

A prisilna karantena ,hocete nju organizirati na Golom otoku?

VL
ZE
Zekonja
10:17 27.03.2020.

Nemojte nasjedati na takve fore i ovoj drzavnoj bandi uplacivati niti lipe u proracun. Sloboda kretanja vam je ustavno pravo i ne moze vam je nitko oduzeti nikakvim letecim propisima. Prvo bi morao dokazati da ste bolesni tj. zarazeni ii opasni za okolinu, tek nakon toga bi to moglo proci na sudu . Konzultirajte se s odvjetnikom i napisat ce vam zalbu, i na kraju od te kazne nece biti nista. Putujte unutar zemlje bez ikakvog straha i bez ikakvih papirica, samo potrazite rutu gdje nema policije. Pozdrav.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.