Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dodatni oprez

Zbog jake kiše na autocesti Rijeka-Zagreb vozi se 80 kilometara na sat

Foto: Filip Brala/Pixsell
22.06.2018.
u 10:17

Zbog poteškoća s odvodnjom oborinske vode u tunelima i mogućih bujica vozači se pozivaju na dodatni oprez. Mogući su i odroni te se vozače poziva da prilagode vožnju trenutačnim uvjetima na cesti i pripaze na sigurnosni razmak između vozila.

Kolnici su mokri i skliski u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Gorskom kotaru, Lici, Istri i Hrvatskom primorju, a zbog jake kiše i vode na kolniku na cijeloj dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb vozi se uz ograničenje brzine na 80 kilometara na sat, navodi se u izvješću Hrvatskog autokluba (HAK) u petak ujutro.

Zbog prometne nesreće između čvorova Čavle i Orehovica (78. kilometar) u smjeru Rijeke vozi se usporeno, jednim trakom.

Zbog poteškoća s odvodnjom oborinske vode u tunelima i mogućih bujica vozači se pozivaju na dodatni oprez. Mogući su i odroni te se vozače poziva da prilagode vožnju trenutačnim uvjetima na cesti i pripaze na sigurnosni razmak između vozila.

Povremeno je vrlo gust promet na autocestama A1 i A6 Rijeka-Zagreb u smjeru mora. Pred naplatnom postajom Lučko, na ulasku na autocestu kolona je oko jedan km.

Zbog praznika Dana antifašističke borbe i Dana državnosti zabrana prometa za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona vrijedi na državnim cestama u Istri i priobalju.

1/22
Ključne riječi

Komentara 1

RI
rightside
15:22 22.06.2018.

hocete reci da se vozaci upozoravaju da ima vode previse na cesti? mozda zato jer sluzbe za ophodnju i odrzavanje cesti "previse i precesto" ciste odvodne kanale ili se cesta zbog upotrebe "udubila" pa vode ostaje nakolniku koliko god treba da gliseri mogu prometovat,,)))) znaci, nije to zbog "jake kise" nego zbog nerada ovih koji bi se trebali brinut o ciscenju kanala, jer zapamtite,nije to najveca il najjaca kisa ikad,bilo je i jacih no vode toliko nije ostajalo na kolniku, samo zato jer tad ti kanali su imali normalan protok.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije