Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBACILI GA IZ STRANKE

Zbog izbora Šimundića raskol u Domovinskom pokretu Splitsko-dalmatinske županije

U trećem pokušaju konstituirana Skupština SDŽ: Mate Šimundić novi je predsjednik
Ivo Cagalj/PIXSELL
16.08.2021.
u 13:06

Predsjednik županijskog DP-a Nikola Grabovac izjavio je kako stranačka tijela nisu donijela odluku o koaliciji s vladajućim HDZ-om i HGS-om te je Šimundić automatizmom isključen iz stranke

Odmah nakon izbora Mate Šimundića za predsjednika Skupštine Splitsko-dalmatinske županije, predsjednik županijskog DP-a Nikola Grabovac izjavio je kako stranačka tijela nisu donijela odluku o koaliciji s vladajućim HDZ-om i HGS-om te je Šimundić automatizmom isključen iz stranke, kao i treći vijećnik s liste DP-a Marko Žaja.

– Iznenađen sam što predsjednik Domovinskog pokreta nije glasao za Matu Šimundića koji je bio i naš kandidat za župana – izjavio je Žaja i dodao kako on nije član stranke već nezavisni vijećnik.

Komentara 9

AF
AfganistanskiHrvat
14:10 16.08.2021.

Samo borba za vlast.

SE
senijor121
16:12 16.08.2021.

Brojni člaovi sDP-a su kasno shvatili namjere skore i njemu bliskih da ih hoće odvući u krilo SDP-a i vratiti komunjare na kormilo države.

Avatar prahrvat
prahrvat
13:55 16.08.2021.

Nije on kriv za rasulo u DP-u. Koga da sluša kad to ni oni u vrhu ne znaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije