Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hladan tuš za tuša

Zbog gospodarskog kriminala priveden najbogatiji Slovenac

\'D 16.05.06 SODNA OBRAVNAVA: MIRKO TUS FOTO: ALES BENO\'
Arhiva VL
16.02.2011.
u 12:38

U sklopu istrage policija je pretražila desetak kuća, a privremeno je na ispitivanju zadržala pet osoba

U Sloveniji traje velika istraga o poslovanju Tuša, jednog od najvećih trgovačkih lanaca u Sloveniji, zbog, kako je potvrdila slovenska policija, gospodarskog kriminala i sumnji u korupciju, prenose slovenski mediji.

U sklopu istrage policija je pretražila desetak kuća, a privremeno je na ispitivanju zadržala pet osoba, izjavio je za Slovensku televiziju predstavnik slovenske policije.

Neki slovenski mediji, pozivajući se na neslužbene informacije, javljaju da je zadržan i Mirko Tuš iz Celja, vlasnik poduzeća Tuš, inače najbogatiji Slovenac čija je imovina prošle godine procijenjena na 196 milijuna eura.

Istraga je navodno usredotočena na sumnje o tome kako je poduzeće Tuš prije nekoliko godina bez javnog natječaja steklo licenciju za mobilnu telefoniju te tako spektar svojih poslovnih aktivnosti proširilo i na telekomunikacije.

Ključne riječi

Komentara 36

SW
Sway
13:15 16.02.2011.

mali-murat pa uče se od nas :)! neznam kako 2,5 puta manji narod od nas može imati jednako visok BDP, sramota za nas! samo pokazuje kaj sve su nam pokrali majmuni političarski

ME
Melkior
18:22 16.02.2011.

Sway mozda si u pravu. Ali na osnovu ip to tesko mozes utvrditi. Tko te pita kako se registriras? Uostalom ako si primjetio, ip je automatski nastiman na Hrvatsku pa je dovoljno da nista ne pritisnes i registrira te pod Hrvatsku.

SB
sbb
13:11 16.02.2011.

Da ne bi spao na isti nivo nekih slovenaca koji dolaze tu svetkovati kad god nama krepa neka krava, moram reci da me ova vijest bas i ne raduje. Ovo samo pokazuje da u svakom drustvu ima odredeni broj supaka megalomana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije