Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži dom

Zbog dugih nogu i plahosti Lilly zovu i crna srnica

Foto: Privatni album
1/3
09.05.2018.
u 21:44

Možete je i upoznati u privremenom domu u kojem ne može još dugo ostati, a za dodatne informacije nazovite 095/58-06-540

Ulica je bila njezin dom, na njoj je naučila da je život napuštenog psa pun opasnosti. Vrebali su je drugi psi, ljudi kojim je smetala, glad, a na kraju i bolest.

Lilly je spas pronašla u privremenom domu u kojem je naučila sve što dobro odgojen pas treba znati. Pristojno hoda na lajni i slaže se s drugim psima. Obožava sklupčati se i spavati uz tetu čuvalicu. S nepoznatima je malo plaha, a zbog te plahosti i dugih nogu zovu je i crna srnica. Ima oko godinu dana, cijepljena je, čipirana i sterilizirana.

Možete je doći upoznati, a sve dodatne informacije dobit ćete na 095/58-06-540.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije