Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kazna
Povratak na članak

Zbog dovikivanja iz klupe Zvonimir Mršić zaradio opomenu

Najspornije su teme dnevnog reda bile osnivanje Kampusa d.o.o. i preuzimanje bjelovarskog udjela u REA-i Sjever

Komentari 3

AB
abendblatt
21:08 08.03.2011.

Jebote, 10hektara povrsine i par vijnih baraka treba, poduzece koje ce time upravljati koliko ce SPD podobnih zaposliti?

VL
LF
lfanfan34
22:29 08.03.2011.

neznam cijelu pozadinu zašto je nužno formirati zasebno poduzeće za kampus. Žao mi je što nemožemo pročitati razloge osnivanja poduzeća ali stoji činjenica da u gradu djeluje već podosta gradskih poduzeća koja zapošljavaju mali broj djelatnika i to većinom u upravnom dijelu što nikako nije primjereno i ekonomično. Ako treba postojato osoba zadužena za razvoj i rad na pojedinoim području dovoljno je u okviru jednog od postojećih poduzeća formirati odjel koji će pokrivati to područje a ne formirati novo poduzeće.

VL
DV
dolce.vita28
09:14 09.03.2011.

naš dragi gradonačelnik polako gubi živce.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.