Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iživljavale se
Povratak na članak

Zbog dečka tukle vršnjakinju sve dok nije izgubila svijest

Tri djevojke danima su najavljivale svoj pohod. Žrtvi su čak prijetile preko društvenih mreža. Jedna je djevojka držala žrtvu, a dvije su je tukle šakama i nogama. Ostavile su je da bez svijesti leži na cesti

Komentari 46

Avatar slaven0
slaven0
17:26 18.10.2014.

previse pametovanja oko jednostavnih stvari. Ja da sam napravio ovako nesto u srednjoj nebi smio ni doci doma. Treba izbaciti iz skole i poslati u popravni dom, a roditeljima oduzeti ostalu djecu jer su nesposobni za odgoj iste...

VL
Avatar abakus
abakus
17:08 18.10.2014.

Nije toliko strašno što su ove tri pretukle djeveojku, jer nasilnika se uvijek nađe i one će (nadam se) za ovo što su učinile biti kažnjene. Ono što JEST strašno je podatak da je još 30 učenika stajalo uokolo i gledalo i da nitko nije ništa poduzeo da djevojku zaštiti. Nego su još čak i neki snimali mobitelima, valjda da bi mogli to staviti na facebook i naslađivati se snimkom premlaćivanja i svojom ulogom "heroja" koji su to uspjeli snimiti. Što reći na to? Ne može se sve njih izbaciti iz škole, a da su zaslužili - jesu, ali se nadam da će svi makar dobiti ukor pred isključenje i da će biti organizirani roditeljski sastanci na kojima će tim stručnjaka i najbliže policijske uprave izribati roditelje zbog ovakvog ponašanja njihova podmlatka.

VL
TS
tomislav.strahonj1
16:51 18.10.2014.

Za ovo je kriva i najodgovornija djecija pravobraniteljica, ona je tvrdila da su djeca nasilnici i sami žrtve. Koga? Svojih roditelja, profesora, ravnatelja... sada su svi krivi samo ne te djevojke, ne one si žrtve, čega? Odgoja u kojem roditelj ne smije djete krivo pogledati, a kamo li kazniti....

VL
AN
Anasta
16:56 18.10.2014.

Njih tridesetak je gledalo kako tuku djevojku i nisu ih mogli sprijeciti . Ili nisu ni pokusali? Snimali su mobitelom i gledali? Strasno! Sta ce biti s nasom djecom?

VL
YB
ybro
18:26 18.10.2014.

Odgoj se nosi od kuće tako da tu nema puno rasprave...balavice izbaciti iz škole...

VL
VI
viviann
18:38 18.10.2014.

Tuku jer znaju da im neće biti ništa. Da im je sada dati nogu u dupe iz škole pa nek im roditelji plaćaju školovanja mislile bi 10 puta prije nego što bi to učinile.

VL
MI
marsovac_i23
18:16 18.10.2014.

Već godinama se u Slavonskom Brodu plaća ceh zbog silnih dotepenaca iz Bosanske Posavine. Najzadrtiji grad u cijeloj državi,pun kriminalaca i lopova koji ,iako su velikim dijelom, rođeni u RH pozdravljaju sa đesi joorane,jaa umjesto da i tako dalje. 80 posto stanovnika Broda su obični nepismeni i polupismeni šljam,nažalost znam šta pričam jer tome svjedočim iz dana u dan !

VL
MI
Mingan
19:01 18.10.2014.

Ove "street fighter- ice" i njihove roditelje primjereno kazniti a profesore i direktora pozvati na odgovornost. Djeca su ogledalo nas odraslih.

VL
Avatar pekarr
pekarr
18:19 18.10.2014.

abakus, dobro si ovo primjetio. Kad se dečki potuku uvijek netko rastavi, a kad se cure potuku, ostali umiru od smjeha i snimaju mobitelom...em što su današnje klinke ultra agresivne em što su ovi oko njih još gori koji too podržavaju. Što više klikova dobiješ, to bolje...pa makar netko i umirao pored tebe.

VL
MA
matador007
17:13 18.10.2014.

U životu nisam nikada udarila dijete,a nije ni moj muž.Imamo odraslu djecu i jednu manju.Nikada nisu imali problema u školi što se ovako nečega tiče,a da jesu,ovim bi curama ja bila i sudac i porota.Amen!

VL
DI
dinamojavolim1
18:21 18.10.2014.

prvo sta bi napravio je zabranio mobitele u skolama...i taj sugavi fejs djeci ispod 18 god

VL
DA
davidbraco
21:00 18.10.2014.

Ja sam branio svoju ženu od tri susjede koje su je tukle s batinama.Četiri puta sam ih rastavljao od svoje žene i bio uvučen u sukob.Moja žena je imala ozljede a i ja. Dobio sam uvjetnu kaznu i žalio se.Postupakk ponovljen i promijenjen sudac. Drugi put sam dobio samo 8 mjeseci zatvora bez uvjetne.Opet sam se žalio. Još mi nisu odgovorili na drugu žalbu a bome nisu ni na prvu jer su samo ponovili postupak. Mi nismo pravna država. PS: Još sam ispao i nacionalista a žena mi je iz mješanog braka. PS2: Inače nisam uspio doči ni do jednog novinara ni iz jednih novina a trudio sam se

VL
DU
Deleted user
18:42 18.10.2014.

Kamo idemo, strašno je to što su drugi promatrali i snimali mobitelom.

VL
DA
DailiNe
18:54 18.10.2014.

prije su se dečki tukli radi cura

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
20:12 18.10.2014.

Cudite se što ovci samo gledaju sa strane? Nije problem u njima već u hrvatskom zakonu koji promatrače koji pokušaju razdvojiti napadače pa i sami budu uvučeni u sukob sa nasilničkom - tretira jednako kao i napadača pa zaradi od kutije prijavu a na sudu dobije jednaku kaznu kao i napadač...jel vam sad jasno zašto je 90% "promatrača"?!?

VL
TO
tonkica
20:35 18.10.2014.

Protiv nasilja u obitelji sam, kao i protiv udaranja djeteta kao sredstva za kontroliranje, ali batina je nekada stvarno iz raja izasla. Nasa djeca danas se ne boje nicega, ne boje se posljedica jer ih nema ili su iznimno blage, ne boje se udariti nekoga jer vecina nikada nije niti osjetila batine, niti bome strah od njih i iako neki roditelji stvarno puno uloze u svoju djecu zabroavljamo da njih osim obitelji odgaja i okolina i drustvo. Ali, nase majke su odgojili djedovi i bake, majke nas, tako ova djeca su odraz naseg odgoja...ukratko, bome so podbacili, aposlutno svatko od nas, kao pojedinci, kao obitelj, zajednica, drustvo...

VL
LU
lucerocamil
23:29 18.10.2014.

Treba to tuć.Glupače!!Treba njih neko dobro istuć pa da vide.Danasnje cure su katastrofa.

VL
Avatar fijolica
fijolica
19:53 18.10.2014.

Između ostaloga, to je posljedica tzv. "liberalnog" odgoja koje ide usporedo s relativizacijom svih dosad važećih vrijednosti: poštenja, suosjećanja, opraštanja, pristojnosti, odgovornosti, prihvaćanja da se ne mora pošto-poto imati baš sve što se hoće ... Odgoj za životne vrijednosti (ali ne relativizirane, nego ono kad se zna što je dobro a što loše) je najbolja prevencija i upija se s majčinim mlijekom.

VL
MA
Machak
14:30 19.10.2014.

Ovo je još jedan dokaz da roditelji nemaju pojma kako odgajati svoju djecu unač floskulama koje širi "U ime obitelji" a isto tako dokaz da vjeronauk - jer su sve pohađale vjeronaku, nisu li? - totalno beskoristan predmet jer in nije naučio ni krotkosti ni čednosti. Amen.

VL
Ivan Štorga
12:07 19.10.2014.

Sociolozi i pedagozi pametuju roditeljima, nastavnicima, policiji, ..., i oduzimaju im sav odgojiteljski autoritet, a sami ništa ne poduzimaju, jer, jednostavno,njihove metode su potpuno promašene. Ali, plaća je dobra, a odgovornost nikakva.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.