Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA ZAHTJEV TUŽITELJSTVA

Zbog bludničenja pritvoren 81-godišnjak, određen mu istražni zatvor

Uhićen uhićenje lisice priveden privođenje zločinac lopov razbojnik
Davor Javorović/PIXSELL
19.10.2021.
u 09:15

pomalo je neobičajno da se za osobe tako visoke životne dobi traži istražni zatvor, a još je neobičnije da mu se on odredi.

Iza rešetaka je završio 81-godišnjak, koji je još 7. listopada ispitan na ODO Zlatar jer ga se sumnjiči za bludne radnje. Kako  je to uobičajeno situacijama gdje se netko sumnjiči za seksualne delikte, tužiteljstvo zbog zaštite žrtva nije izvijestilo o detaljima događaja pa se ne zna ni gdje je ni nad kim ni kada 81-godišnjak bludničio.

No pomalo je neobičajno da se za osobe tako visoke životne dobi traži istražni zatvor, a još je neobičnije da mu se on odredi.

Jer sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu prihvatio je prijedlog tužiteljstva pa je  81-godišnjak pritvoren zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije