Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO IZA REŠETAKA

Sumnjiče ga da je seksualno zlostavljao dijete mlađe od 15 godina

zatvor
Davor Javorovic/PIXSELL
18.09.2021.
u 14:17

Sumnjiči ga se da je navedena djela počinio od studenog 2020. do travnja 2021. na području Istarske županije

Muškarac (69), državljanin BiH, sumnjiči se za više spolnih zlostavljanja i iskorištavanja djeteta mlađeg od 15 godina zbog čega je ispitan na ODO Pula te je protiv njega pokrenuta istraga.

Sumnjiči ga se da je navedena djela počinio od studenog 2020. do travnja 2021. na području Istarske županije. Nakon što je ispitan na ODO Pula, doveden je pred suca istrage Županijskog suda u Puli, koji mu je odredio istražni zatvor zbog opasnosti od bijega, mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

 

>> Pogledajte i ovaj video: Mrtav muškarac nađen u tramvaju, na tijelu ima tragova nasilja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije