Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utjerivači

Zbog 300 kuna duga iz stana uzeli radijator, računalo, mobitele...

novac, šestanovac (1)
arhiva VL
05.05.2011.
u 13:21

Policija je jednog nasilnika uhitila nakon što je istukao čovjeka koji nije htio preuzeti njegovu krivicu za prometnu nesreću

Luka R. (23) iz Solina prijavljen je zbog nasilničkog ponašanja i protupravne naplate. Sumnja se da je nakon prometne nesreće, koju je sam skrivio, a nema položen vozački ispit, fizički napao Peru M. (28) iz Obrovca zato jer nije htio na sebe preuzeti krivicu. Prvo ga je udario glavom u glavu, a onda ga je tukao šakama i nogama po tijelu. Zadao mu je lakše tjelesne ozljede i pobjegao. Policija ga je pronašla i povezala s još jednim slučajem. Sumnjiče ga da je u utorak u 7 sati sa svojim prijateljem Vladimirom G. (27) iz stana u vlasništvu 41-godišnjeg Solinjanina otuđio razne tehničke predmete procijenjene na 12.000 kuna. Vlasnik stana Vladimiru je bio dužan 300 kuna, zbog čega su mu odnijeli radijator, računalo, mobitele i telefon.

Ključne riječi

Komentara 3

TA
tatamlata
14:41 05.05.2011.

Bas me zanima koliko ce dobit taj nasilnik. Da nebi bilo da se svjedoci odjednom nista ne sjecaju ;/

PU
pumbica
13:48 06.05.2011.

Pa šta su to bili policajci?Ili Lopovi.Stvarno ovo više nije za normalnog čovjeka.I da bagra misli u E.U.Ma nema tu više kruha ,nego smo lopovi i pljačkaši.:...

DU
Deleted user
13:48 06.05.2011.

Neka su. Ako peder nema tristo kuna za vratit ko ga je**.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije