Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jezivo

Zavukao se ispod kuće da popravi TV, zatečeni prizor će dugo pamtiti

Zmije ispod kuće
Foto: Facebook
22.03.2019.
u 17:01

Muškarac iz mjesta između Bairda i Albanyja prije desetak dana nazvao je ekipu koja se bavi uklanjanjem zmija, a koja je opasno leglo snimila i video objavila na Facebooku. Video traje oko 18 minuta, a do danas je pogledan više od 1,6 milijuna puta.

Jedan čovjek iz Teksasa ostao je šokiran kad se zavukao ispod svoje kuće kako bi popravio problem s televizorom, a tamo zatekao ni manje ni više nego 45 čegrtuša.

Muškarac iz mjesta između Bairda i Albanyja prije desetak dana nazvao je ekipu koja se bavi uklanjanjem zmija, a koja je opasno leglo snimila i video objavila na Facebooku.

Video traje oko 18 minuta, a do danas je pogledan više od 1,6 milijuna puta.

- Zbog vjetra je imao problema s TV-om/kabelskom, pa se zavukao ispod da vidi što se događa. Vidio je "nekoliko" zmija i brzo se izvukao. Zanimljivo je da su ih vidjeli samo nekoliko na godinu, dvorište im je vrlo dobro održavano, a kuća lijepa i čista - napisali su uklanjači zmija, upozoravajući ljude da se ovo može dogoditi i njima.

Vlasnik tvrtke Nathan Hawkins, koji je uklonio ove zmije, rekao je za USA Today da se često susreće s ovakvim situacijama.

- Nije ovo ništa. Stalno to radimo - rekao je, dodajući da je najveća zmija uklonjena bila duga oko metar i pol.

VIDEO Dječaci iz mora izvadili mrtvu zmiju dugu 2,5 metra:

Ključne riječi

Komentara 4

AD
adrad
17:29 22.03.2019.

Zato nije imao miševa i štakora pod kućom.

DU
Deleted user
18:53 22.03.2019.

Dobro je da pod takvim lego kućama nema slonova i nosoroga! Neka naprave sa pravim fundamentom pa neće biti ničega.

DU
Deleted user
18:53 22.03.2019.

Dobro je da pod takvim lego kućama nema slonova i nosoroga! Neka naprave sa pravim fundamentom pa neće biti ničega.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije