Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Završno sučeljavanje kandidata na Novoj TV umjesto na HTV-u

U njihovoj emisiji “Predsjednička utrka” 23. prosinca kandidati će se posljednji put sučeliti na malim ekranima.

Komentari 20

SS
sing sing
15:54 20.11.2009.

Isto je i na Novoj TV! Bago će nam birati predsjednika? Već ih je svrstao u autsajdere kao dio folklora! Mislav Bago: \'Ni Tito, ni Tuđman me ne fasciniraju\'

VL
DO
doktorica
17:43 19.11.2009.

Barem će porasti gledanost reklama...

VL
MO
moriturite
17:54 19.11.2009.

e moj Bago, Bago.....kad bi ti samo uvidio koliko si ti loš i neprofesionalan novinar! kaldim se da ćeš pozvati samo Pusićku, Vidoševića, Bandića, Josipovića, Kajina, Primorca i Hebranga. A imam i nekakav osjećaj da Hebranga najradije i ne bi pozvao.....

VL
DA
davormr
19:02 19.11.2009.

Mislave, hoće li se na TV-u sučeljavati samo 5 favoriziranih, protuhrvatskih i iz središta ino-moći izabrani kandidati ili i ONI PRAVI HRVATSKI (Jurčević, Tuđman)? E moj narode, uzmimo u ruke sudbinu i sreću, budimo opet jedinstveni kao i 1990. i i riješimo to već u prvom krugu. Birajmo svi dr. MIROSLAVA TUĐMANA!

VL
SB
sbiki13
19:05 19.11.2009.

ova budala kockica44 nezna uopšte šta prića pa tako kaže da je josipović manipulator .meni se čini da je kockica obićna hdz. sponzoruša jer po njihovom nalogu takve bljuvotine mogu samo HDZ. pisati lažne neistine prićati i pisati.da uvjere narod kako oni sve znaje i kako su jako pametne ovce.

VL
SI
sol i kapulica
10:52 27.11.2009.

Nakon dugih 10 godina detuđmanizacije (štogod to Panteliji značilo, vjerojatno sinonim za dekroatizaciju) – VRIJEME JE ZA RETUĐMANIZACIJU !!!

VL
MO
moriturite
00:46 20.11.2009.

re: treble - oprostite ali ne bih se složila s Vama. Nova tv se znatno pogoršala da sam se strašno iznenadila. Nekako mi se to poklapa s dolaskom Mislava Bage. Taj tip mi nije nimalo objektivan. Već je najavio da neće na sučeljavanje pozvati sve kandidate a gotovo sam sto posto sigurna da će pozvati samo onih 5 ili 6 kandidata koje on neprestano spominje u svojim anketama. Što se tiče tzv. HRT-a....stvarno ne mogu vjerovati da ću ovo reći jer ja tu televiziju uopće i ne smatram hrvatskom (svačija je osim hrvatska), nekako mi u posljednje vrijeme malo bolja od nove tv. i mislim da nije pro onih koji su na vlasti....mislim da je puno više naklonjena ljevici (kad čujem onu Tatjanu Munižabu, već znam kakav će prilog napraviti).

VL
ZA
zagrepcaninb
01:09 20.11.2009.

Bez obzira na animozitet kog imam prema Pusićki (ta žena nikada nije rekla ni jednu dobru riječ o državi n ačiji račun živi), jedini likovi koji uz nju ostavljaju dojam su Vidošević, Primorac i Josipović. Kako Hrvatska treba predsjednika koji će stranački i u svakom pogledu biti nezavisan nije teško pogoditi, tko bi dobro došao. No pošto je poznata činjenica da kad imaš, a pogotvo kad si to zaradio svojim radom, svi drugi su ti kivni, predsjednik će biti pjetlić koji najbolje kokodače i živi na račun države koju vodi. Ovo je bio pogled iz kristalne kugle.

VL
OB
-obrisani-
22:18 19.11.2009.

HRT se pod janjičarem Sutlićem i hadezejačom Hloverkom pretvorio u potpunu grotesku. Da jedna javna TV koju financiraju pretplatnici i kojoj je praćenje politike jedna od osnovnih zadaća bude tako pometena i ponižena od jedne male komercijalne TV je, najblaže rečeno, totalna sramota......

VL
MO
moriturite
23:52 19.11.2009.

mislim da je Vidošević favorit tzv. HRT-a. prestala sam i brojiti koliko sam ga puta danas vidjela......on najbogatiji pa i najviše plati da se pojavljuje ili šta??!!

VL
PR
Protivcenzure
00:19 20.11.2009.

objektivno jer nova tv je najobjektivnija tv kuća što se tiče politike. hrt je pro onih koji su na vlasti, rtl uvijek napada onog u problemu koji je već na podu i koji je javnosti nepopularan. jedino nova tv kreira javno mjenje najvećom objektivnošću

VL
SM
smjeskoh
18:20 19.11.2009.

Hoće li se suočavanje na St@roj TV uopće primijetiti među reklamama?

VL
SU
superman
18:57 19.11.2009.

Već sada se Nadan Vidošević može proglasiti pobjednikom izbora, a i na sučeljavanju jer je jedini od kandidata koji zna objasniti to što nudi u svojem programu, za razliku od ostalih.

VL
DA
dafa
18:57 19.11.2009.

taj Bago bi eventualno mogao raditi za Index.hr. Na tom blogu rade ti neprofesionalni i politički orijentirani novinari koji se svoju mišljenje niti ne pokušavaju sakriti u svojim člancima...

VL
OB
-obrisani-
19:22 19.11.2009.

Ponekad se pitam je li ovih nekoliko privilegiranih Big Brother kandidata zaključano u nekom sudiju i samo izlaze u \"ispovjedaonicu\" i onda trkeljaju gluposti. Siguran sam da će i Bago biti na nivou Big Brother kuće. još samo 91 dann mesića pozdrav vaš zmijicamala

VL
OB
-obrisani-
22:59 19.11.2009.

Pa pusićka i vidošević ne da iskaču iz pašteta, nego gdje god pogledam gore, dolje, lijevo , desno, iza mene, svuda ili vidošević ili pusić , a uskoro očekujem i bandića u njihovoj blizini.

VL
ZA
zagrepcaninb
01:03 20.11.2009.

Kad smo već kod Nove TV, to je uvjerljivo najgora TV kuća. Običan drekeraj i najgore žutilo.

VL
TR
tralala
01:47 20.11.2009.

Sjećam se predizbornih kampanja devedesetih kada je svaka pa i najmanja strančica ili kandidat dobila dovoljno prostora da predstavi svoj program, a danas se mediji gotovo i ne bave izborima. Ono malo vremena što im posvete iskoriste za protežiranje svojih favorita. I onda nam govore da prije nije bilo demokracije.

VL
DA
davormr
11:35 20.11.2009.

Nedopustivo je da HRT u sve programe na sva tri televizijska kanala dovodi uvijek iste komentatore ( Šibera, Caratana, Puhovskog, Gjenera i druge.) koji se ne ponašaju kao objektivni komentatori nego kao strastveni propagatori pojedinih kandidata, uglavnom onih s lijevom političkom orijentacijom. Nedopustivo je da se u programima HRT-a, kao dokazni materijal, koriste ankete sumnjivih namjera i dvojbena porijekla, kakve su one što ih plasira agencija PULS u suradnji s novinarom Mislavom Bagom, jednako kao što bi bilo nedopustivo korištenje bilo kakvih anketa u korist promidžbe neke grupe kandidata ili nekog od kandidata. dr. MIROSLAV TUĐMAN

VL
LD
ldraskic
12:17 20.11.2009.

Nedopustivo je da se izbori u ovakvo krizno vrijeme i opasno za hrvatsku pokušavaju dobiti,izgledom(poput ovo dvoje na slici),jeftinom demagogijom ili darovima. Jedini koji ima program i nudi ga na svojim štandovima je Dr Andrija Hebrang i kao takav je jedini prihvatljivi kandidat.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.