Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Završno sučeljavanje kandidata na Novoj TV umjesto na HTV-u

Izbori
19.11.2009.
u 17:26

U njihovoj emisiji “Predsjednička utrka” 23. prosinca kandidati će se posljednji put sučeliti na malim ekranima.

Usporedo s bitkom za mjesto na Pantovčaku vodi se i bitka među nacionalnim televizijama za konačnim sučeljavanjem predsjedničkih kandidata.

A pobjedu je ove godine odnijela komercijalna televizija – Nova TV.

U njihovoj emisiji “Predsjednička utrka” 23. prosinca kandidati će se posljednji put sučeliti na malim ekranima.

Na javnoj televiziji sučeljavanje će voditi dan prije Hloverka Novak-Srzić koja ne smatra da ih je Nova TV nadjačala.

– Mi smo ih imali prvi, a oni će posljednji. Uostalom, oni će imati samo neke kandidate, a mi ćemo sučeliti sve – kaže H. Novak-Srzić.

Voditelja emisije Nove TV Mislava Bagu izbor predsjedničkih kandidata nije iznenadio. – Naš informativni program toliko je bolji da kandidati nisu imali sumnje kome otići – rekao je M. Bago.

Komentara 20

DO
doktorica
17:43 19.11.2009.

Barem će porasti gledanost reklama...

MO
moriturite
17:54 19.11.2009.

e moj Bago, Bago.....kad bi ti samo uvidio koliko si ti loš i neprofesionalan novinar! kaldim se da ćeš pozvati samo Pusićku, Vidoševića, Bandića, Josipovića, Kajina, Primorca i Hebranga. A imam i nekakav osjećaj da Hebranga najradije i ne bi pozvao.....

SS
sing sing
15:54 20.11.2009.

Isto je i na Novoj TV! Bago će nam birati predsjednika? Već ih je svrstao u autsajdere kao dio folklora! Mislav Bago: \'Ni Tito, ni Tuđman me ne fasciniraju\'

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije