Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlasnik će se žaliti

Završilo suđenje: Medo je kriv! Preglasno je lajao

medo
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
17.10.2016.
u 17:29

Vlasnik Anton Šimunović nakon izlaska sa suda najavio je žalbu na presudu

Pas Medo iz Peroja proglašen je danas krivim za preglasno lajanje. Medin vlasnik Anton Šimunović nakon izlaska sa suda najavio je žalbu na presudu prema kojoj bi morao riješiti prekomjernu buku iz svog dvorišta premještanjem psa na drugu lokaciju jer i dalje smatra da Medo nije kriv. 

Sutkinja je rekla da Medu može premjestiti na drugi dio parcele i da nije naložila zatvaranje, nego da se Antun Šimunović pozabavi svojim psom da pas ne bi lajao i bukom ometao svoje susjede. Šimunović je za jedno vještačenje uplatio 25.000 kuna, a sud je odlučio da će mu novac vratiti.

Tužiteljica je zahtijevala odštetu od 10.549 kuna, ali ni to nije odobreno. 

> > 'To je kao da zabranite djeci da se igraju vani jer su glasna'

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar NeNormalan
NeNormalan
17:52 17.10.2016.

Moj pas voli biti cijeli dan u dvorištu i to bez metar lanca kao Medo, ali čim se smrači ide u kuću i zauzme svoje mjesto na kauču. Sa susjedima problema nema.

DM
darko_mihalic
19:28 17.10.2016.

Sutkinja je presudila mudro i pravedno. Oni koji ne shvaćaju da lavež psa može dobrano nekoga dekomodirati i frustrirati, ako se ponavlja opetovano i svaki dan, ti vjerojatno imaju kvocijent inteligencije niži od tog psa.

PI
pitijestpit
18:11 17.10.2016.

medo nije imao priliku izjasniti se dali se osjeca krivim.. nije niti pozvan na glavnu raspravu!! medo bi trebao tuziti sud i susjeda na sudu u strasburgu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije