Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD U SPLITU

Završila u komi: Policija uhitila napadača, kamenom zatukao ženu

trstenik,plaža
Ivana Ivanović/PIXSELL
06.10.2013.
u 12:24

Policija je napadača nakon privođenja odvezla na mjesto zločina da im pokaže kako je napao 34-godišnjakinju

Splitska policija je nakon dva dana pronašla i uhitila muškarca koji je na šetnici uz plažu Trstenik napao i kamenom po glavi zatukao 34-godišnjakinju, javljaju 24 sata. Utvrđeno je da se napadač i žrtva, koja je još uvijek u komi, poznaju od ranije.

Policija je napadača nakon privođenja odvezla na mjesto zločina da im pokaže kako je napao 34-godišnjakinju.

Nad muškarcem je u tijeku kriminalistička obrada, a tijekom dana trebao bi biti priveden na ispitivanje u Državno odvjetništvo. S obzirom na teške ozljede koje je nanio ženi, te torbu koju joj je oteo, mogli bi ga teretiti za pokušaj teškog ubojstva iz koristoljublja.

>> Policija utvrdila indentitet žene napadnute kamenom u glavu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije