Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Splitu

Pogodio ženu kamenom od pola kilograma, u dubokoj je komi

04.10.2013.
u 13:50

Identitet napadnute žene još uvijek nije poznat jer žena kod sebe nije imala nikakve dokumente.

Na šetnici Trstenik u Splitu u petak oko 11.25 nepoznati muškarac pogodio je zasad nepoznatu žensku osobu kamenom od čak pola kilograma u glavu i pobjegao. Mlađa ženska osoba, koja je teško ozlijeđena, u besvjesnom stanju prevezena je na Jedinicu intenzivnog liječenja u KBC Split, a za počiniteljem policija traga.

O ozbiljnosti ozljede nesretne žene najbolje govori podatak da je prema glasgowskoj ljestvici svijesti, njezino stanje svijesti ocijenjeno brojkom tri, što je najgori mogući rezultat. Naime glazgovska ljestvica se vrednuje od 3 do 15, a svi rezultati ispod osam su komatozno stanje. Dakle, nesretna djevojka se nalazi u stanju duboke kome. Odmah po prijamu u bolnicu teško ozlijeđena djevojka je intubirana i priključena na respirator, javlja Slobodna Dalmacija.

Policija moli za pomoć građana. Jeste li ga vidjeli?

Napadač je kratko ošišan, svježe obrijan, nosi naušnicu u lijevom uhu. Bio je odjeven u bež jaknu i tamne jeans hlače. Nesretnu ženu je najviše udarao u predjelu potiljka, gdje je i dobila tih nekoliko udaraca. Nađena je kako leži potrbuške u travi koja se nalazi tik uz betoniranu šetnicu. Napadač je nakon toga pobjegao stepenicama u šumu kraj bivšeg kafića Stella Mare, a na leđima je nosio i ruksak. U ruci je imao i crnu žensku torbu koju je ukrao od teško ozlijeđene žene, tako da nije isključeno kako je motiv ovog suludog čina – razbojništvo i koristoljublje.

Prema izjavama očevidaca, riječ je o muškoj osobi u dobi 30 do 35 godina, visine oko 180 cm, slabije građe, kratko je ošišan, nosi naušnicu. Bio je odjeven u bež jaknu i tamne jeans hlače.

Kamen je pronađen, policija ga je izuzela kao dokaz. Identitet napadnute žene još uvijek nije poznat jer žena kod sebe nije imala nikakve dokumente.

Iz splitske policije pozivaju sve koji su svjedočili događaju ili imaju nekakve informacije, da se jave u najbližu postaju ili na broj 192

>>Napadnuta konzulica: Udario me šakom, a onda napao nožem...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije