Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUTRA I PREKSUTRA POKOPI

Završena je obdukcija osmero mladih: Uzrok smrti znat će se nakon vještačenja

Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
1/5
02.01.2021.
u 17:51

Dvoje mladih bit će sutra pokopano u Posušju, dok će ostalih šest biti pokopano u mjestu Rakitnu nedaleko od ovoga zapadnohercegovačkog gradića

Obdukcija tijela osmero mladih preminulih u tragediji u novogodišnjoj noći nedaleko Posušja završena je kasno popodne u subotu u Mostaru, no tužitelj koji vodi istragu nije mogao potvrditi da su se ugušili ispušnim plinovima iz agregata.

"Rezultate obdukcije i uviđajnih radnji s mjesta nesreće ćemo poslati u Sarajevo na vještačenje i tek nakon toga ćemo znati točan uzrok smrti", rekao je tužitelj Županije zapadnohercegovačke Borislav Čuljak. Dodao je kako slijede toksikološka vještačenja koja će pomoći u rasvjetljivanju ovoga slučaja.

Po riječima tužitelja Čuljka, iz vikendice u kojoj su preminule četiri djevojke i četvorica mladića izuzeto je više dokaza uključujući agregat za proizvodnju električne energije za koji se neslužbeno tvrdi da je prouzročio smrt.

Dvoje mladih bit će sutra pokopano u Posušju, dok će ostalih šest biti pokopano u mjestu Rakitnu nedaleko od ovoga zapadnohercegovačkog gradića.

Misu za tragično stradale u ponedjeljak će u Posušju predvoditi biskup mostarsko-duvanjski, trajni upravitelj Trebinjsko-mrkanske biskupije Petar Palić.

U Bosni i Hercegovini je u subotu dan žalosti, dok je trodnevna žalost proglašena u Županiji zapadnohercegovačkoj.

VIDEO Posušje - Osmero mladih preminulo od posljedica gušenja plinom

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Tombstone
Tombstone
19:00 02.01.2021.

Pokoj im dusi.

AN
AnusCroatica
09:41 03.01.2021.

I to su trebali biti , danas sutra, akademski obrazovani članovi zajednici, a prevario ih obični agregat....ccccc

Avatar _Darkwood_
_Darkwood_
19:00 02.01.2021.

Šta je sa obdukcijom "COVID ŽRTAVA"???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije