Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inspekcija na Kaptolu
Povratak na članak

Završen pohod nadbiskupa Michalika Zagrebačkoj nadbiskupiji

Nadbiskup Michalik se na početku pohoda, 2. travnja, i na kraju, 5. travnja, susreo s kardinalom Bozanićem, a ostalih dana razgovarao je "s pomoćnim biskupima i nekim svećenicima te se time bolje upoznao sa stanjem u Nadbiskupiji"

Komentari 2

Avatar Radagast
Radagast
14:43 06.04.2019.

Halo HINA, ovako ste lajali i kada je došao papinski izaslanik u Međugorje, pisali ste da je došao zatvoriti Međugorje i sve zabraniti, naravno to nije imalo veze sa istinom, dapače Međugorje sigurno ide prema priznanju, ali se to neće desiti dok se ukazanja i dalje dešavaju. Tako ste i ovaj posjet zlonamjerno nazvali inspekcijom koja je došla ne znam što raditi u Hrvatskoj, neće vam difamacija uspjeti.

VL
AE
a e
14:50 06.04.2019.

Ja bi svo Vatikansko i popovsko blago prodao i novac podijeli sirotinji.To bi bilo po Isusovom nauku.Sve ostalo je bogacenje na racun b....a

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.