Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tribina u novskoj

Zavjet za Hrvatsku: Ne želimo biti taoci promašenih lidera

zavjet za hrvatsku,domazet loso
Željko Gašparović/VLM
23.03.2013.
u 21:08

Na skupu u Novskoj je rečeno i da premijer Milanović i Vlada provode srpski Memorandum 2, i ne rade u interesu naroda i države

- Ne želimo biti taoci promašenih lidera, Hrvatska nije niti SDP-ova niti HDZ- ova, naglasio je general Marko Lukić, predsjednik \'\'Zavjeta za Hrvatsku“, na tribinu u Novskoj. Istaknuo je kako treba zaštiti nacionalne interese od unutarnje agresije koju provodi korumpirana i nesposobna birokracija. 

Na skupu je rečeno da premijer Milanović i Vlada provode srpski Memorandum 2, i ne rade u interesu naroda i države. - Plaše nas kao narod, a čim se umirovljeni generali okupe nastaje panika. Uvođenje ćirilice služi kao oružje protiv Hrvatske, a za označavanje teritorija na štetu Hrvata, između ostaloga još je kazao Lukić, dodavši da Domovinski stožer, ima Strategiju izlaska iz stanja u koje su Hrvatsku dovele nesposobne političke elite.

Izlaganje \'\'Strateška polazišta za oslobađanje Hrvatske od unutarnje agresije“ Davora Domazeta Loše, često je uz odobravanje prekidano pljeskanjem.

>>U Vukovaru predstavljena Oluja 2

 

Komentara 3

OB
-obrisani-
15:49 24.03.2013.

General Lukić izjavljuje da ne žele biti taoci niti SDP-ova niti HDZ-ova. Oni upravo jesu taoci i jednih i drugih. Onaj tko se ne suprostavlja već ćeka da to netko drugi napravi saglasan je sa postojećim stanje. Ova unutarnja agresija je dopuštena od 90 godine i samo se nastavlja bez kraja. Premijer i Vlada ne provode srpsi Memorandum već osobni, odnosno SDP-ovski u suradnji sa HDZ-ovskim. Oni su isti a vi koji pripadate prvoj skupini dobro znate za koga ste se borili i izborili. Dobili smo unutarnje neprijatelje, agresore, koji je teže iskorijeniti no korov.

ST
story
21:04 24.03.2013.

mala opaska za kukuriku navijače,kažete da je hdz pokrao državu i da mu sada za to sude,e to je samo djelimično točno ali isto je točno da za kukurikavce nesmijete ni spomenuti njihov lopovluk i sukobe interesa koji nadilaze u puno većem omjeru one hdz-ove ali malo strpljenja i to će doći na red . zato kada vam netko ukazuje na zlo koje se valja prema hrvatskoj državi i u njoj nemojte odmah osuđivati ljude već bi svi građani trebali stati u isti front i kao finci sami razriješiti političke lopovluke za sva vremena......

LI
list68
21:33 24.03.2013.

Od prvih dana sam bio sudionik "Domovinskog rata", ćuo sam za 6-7, generala, tijekom rata. Kad poslje rata svako malo ćujem za nekog generala za kojeg u ratu nisam ćuo. Sad , jbt., ispada da je bilo više generala nego vojnika, moram provjerit da nisam i ja možda general.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije