Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emisije uživo!

Zavirite u najizoliraniju državu! TV S. Koreje ima Facebook-profil

Sjeverna Koreja
Facebook/KCTV
06.06.2013.
u 22:13

Ovdje lako možete naći zadovoljne stanovnike u polju riže, malene pionire i pionirke koje uče o izgradnji boljeg društva, djecu u rodnom mjestu Kim Il-Sunga...

Sjevernokorejska državna televizija KCTV i službeno je ušla u eru Facebooka, a danas je počela uživo prikazivati odabrane emisije na popularnoj društvenoj mreži čime vjerojatno želi privući više gledatelja iz inozemstva.

No, ovo nije prvi put da mediji iz "najzatvorenije" države svijeta žele privući međunarodnu publiku, jer je državni portal Uriminzokkiri već stavlja državni propagandni sadržaj na Twitter, YouTube i Flickr, piše VOA. Čini se kako je sjevernokorejski režim, koji gotovo nikome od svojih građana ne dopušta pristup stranim internetskim stranicama, počeo shvaćati vrijednost interneta.

Emisija koja je danas prikazana počela je dugom i detaljnom viješću o nedavnom posjetu vođe Kim Jong-una lokalnoj farmi gljiva. Sami pogled na Facebook-profil ove televizije može vas vratiti u neka stara vremena propagande. Ovdje lako možete naći zadovoljne stanovnike u polju riže, malene pionire i pionirke koje uče o izgradnji boljeg društva, djecu u rodnom mjestu Kim Il-Sunga...

Nemojte se bojati i zavirite na Facebook-profil državne televizije "najizoliranije" države svijeta.

>>Institut: Sj. Koreja za dva mjeseca pokreće nuklearni reaktor

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije