Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vaš glas
Povratak na članak

Zaustavite berače smilja ili ćemo ih mi zaustaviti

Krčke maslinare, pčelare, branitelje, lovce, vatrogasce, načelnike općina... ujedinio prosvjed protiv nekontroliranog branja biljke i devastacije otoka

Komentari 1

CE
cenzura
13:45 13.11.2014.

Bedastoće!!! Najprije su se pobunili ovčari tvrdeći da im berači uništavaju hranu za ovce a ovce uopće ne jedu smilje, sad se pobunili maslinari a smilje je u masliniku korov i sami maslinari ga fizički i kemijski uništavaju. Izgleda da je u pitanju nešto drugo, skužili su otočani da bi sami mogli pobrat smilje i zaradit lovu al bi se trebalo sagnut a to izgleda predstavlja problem.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.