Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Zaustavio auto kako bi pomogao čovjeku koji se srušio pa dobio kaznu od policije

Darijo je policajcu objasnio što se dogodilo, ali on mu je rekao da ne može poništiti kaznu već da to može samo načelnik prometne policije u Opatiji
11. rujna 2019. u 12:39 6 komentara 8947 prikaza
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/3

Pokraj opatijske tržnice tijekom vrućeg srpanjskog dana srušio se stariji gospodin i Darijo Komarac zaustavio je svoje vozilo kako bi priskočio čovjeku u pomoć. Kad je nakon 20-ak minuta stigla hitna pomoć, zaputio se prema automobilu, gdje ga je dočekao policajac i kazna za pogrešno parkiranje.

Ilustracija naganjanje u čakovcu Pijan i bez dozvole u autu punom slatkiša bježao od policije

Darijo je policajcu objasnio što se dogodilo, ali on mu je rekao da ne može poništiti kaznu već da to može samo načelnik prometne policije u Opatiji, prenosi Novi List.

Dva dana kasnije odlučan u namjeri da mu se ukine kazna, Komarac se uputio na dežurni šalter postaje gdje su rekli da načelnika nema. Tada su ga ponovno poslali na drugu adresu, tj. pomoćniku prometne policije koji je tada bio na sastanku pa nije mogao razgovarati. Dežurni policajac rekao mu je da mu preostaje da se o svemu pismeno očituje i dostavi prigovor u pisarnicu.

Umjesto razumijevanja ili pohvale, Darijo je od policije dobio kratko objašnjenje.

Šišan: Mjesto gdje je došlo do prevrtanja traktora ŠIŠAN Traktor prignječio muškarca: Policajci ga krenuli spašavati pa autom sletjeli s ceste

''Izvršili smo uvid u cjelokupni predmet te utvrdili da je neposrednim zapažanjem policijskog službenika utvrđeno da ste počinili prometni prekršaj za koji se prijavljujete te ne smatramo opravdanim navode u vašem prigovoru. Na uručenoj Vam obavijesti o počinjenom prekršaju navedeno je u kojem roku i na koji način možete platiti navedeni novčani iznos od 500 kuna''.

Izgleda da je nekada skupo biti čovjek.

Dijana Zadravec
U RATU S KOLEGAMA
Tko je Dijana Zadravec, liječnica zbog koje se trese hrvatsko zdravstvo
Ivan Pažanin
RAIFFEISEN FUTURE BOOST
Hoće li se ugostiteljstvo ikad vratiti na staro? Razgovaramo s poznatim hrvatskim kuharom
  • mladaklada:

    Totalitarna država na djelu.

  • sinisa.budimir.18:

    Po svaku cijenu puniti proracun ! Bravo za policiju i nacelnika koji je pun razumjevanja !

  • liliZG:

    osim toga, nije li taj policajac trebao prvi priskočiti čovjeku koji se srušio, ipak je on stručniji pružiti prvu pomoć nego običan prolaznik... kazniti policajca za ne pružanje pomoći .