Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZA REŠETAKA
Povratak na članak

Zatvorske bebe: Jednoga dana kćeri ću priznati gdje je započela život

Na odjelu rodilja u požeškoj Kaznionici tri su mlade majke i njihove tri bebe. Djeca su zbližila mlade zatvorenice, a harmonija će potrajati samo do njihova trećeg rođendana, kada, prema zakonu, više 
ne smiju biti s majkama iza rešetaka

Komentari 8

MM
Mladen Miletić
13:06 13.12.2009.

Zatvorske bebe: Jednoga dana kćeri ću priznati gdje je započela život. Ne kao neki hrvatski saborski zastupnik i hrvatski heroj junačina u BOSNI, nego kao pravi domači Hrvati u prepunom zatvoru !

VL
BR
brle
12:42 15.12.2009.

pa sto!? ta djeca niti ne znaju koliko su privilegirani u odnosu na svoje sunarodnjake. zar im to nije jedina sansa da postanu predsjednici ove lude drzave!

VL
BI
baj Iva
00:34 13.12.2009.

Iskreno se nadam da su zaista shvatile da im zivot nece pruziti jos jednuu sansu. Zelim im puno srece u zivotu i njima i njihovim neduznim bebanma.

VL
OB
-obrisani-
08:15 13.12.2009.

Ove mame came u zatvoru, a u tu situaciju da ucine takva djela ih dovela Hrvatska drzava sa neucinkovitom policijom, socijalnim sluzbama... nasi politicari koji su ukrali neusporedivo vise od njih i doveli Hrvatsku na rub ponora slobodno setaju ulicom. Gdje e bila policija kada je trebala zastititi mladu mamu od nasilnog muza? S muzem u kaficu. Sramota! Ovim majkama treba dati podrsku a nasu politicku elitu spremiti u zatvor, da dobro razmisle kuda su to odveli Hrvatsku i njeno drustvo. Mlada mama Ivana Hodak zbog vladajucih struktura nikada nije docekala svoju bebu i za to politicka elita treba odgovarati. Ni dozivotne im ne bi bile dovoljne za svo zlo, kradje, afere, izdaje i urusavanje koje su ucinili i doveli Hrvatsku u duznicko ropstvo.

VL
OB
-obrisani-
13:02 13.12.2009.

Kako lopovi izražavaju suosjećanje sa svojim uhvaćenim kolegama - kolegicama , što se najbolje vidi od novinskog članka do komentara . Kriminalke koje žive od tuđeg rada još i rađaju kako bi se povećao trošak u državi i to nikoga nije briga. Onda se netko čuidi zašto je ova država uništena, pa kada su kriminalci radili za opće dobro, a kriminalci su nedvojbeno sa kretenima velika većina u ovoj državi. Sada će se sigurno još javiti razne udruge kako bi se dalo kriminalkama još novaca, da još više rađaju, pa koga briga tko zarađuje.

VL
MM
Mladen Miletić
13:11 13.12.2009.

To što se radi sa domačim Hrvatima i Hrvaticama neradi RH. ni sa zločincima Hrvatima koji su Bosanski Hrvati.. Tako se nevina djeca Hrvati moraju već od maloči privikavati na pravu Hrvatsku koja pozna milost samo za Bosdance....

VL
MM
Mladen Miletić
15:12 13.12.2009.

Majke Hrvatice zatvaraju - \"zna se\" svi smo jednaki pred zakonom; svoje saBORCE- SABORNJAKE PUŠTAJU U Bosnu na slobodu ... To je za ++++++

VL
BE
beri
15:57 13.12.2009.

U hrvatskoj više nema djece nego bebe.Sramota za novinarsku profesiju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.