Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob s obitelji?

Drama u Vinkovcima: Zatvorio se u kuću i prijeti da će se zapaliti

Vinkovci,prijeti,spaljivanje
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL
1/9
30.12.2014.
u 13:57

Susjed preko puta kuće 65-godišnjaka kaže da je dobar susjed koji uvijek pozdravlja i nitko nema s njim problema, ali njegova rodbina, čini se, želi se domoći njegove kuće i mirovine

Muškarac (65) koji živi sam, zatvorio se danas dopodne u svoju kuću u Stepinčevoj ulici u Rokovcima kod Vinkovaca i prijeti samoozljeđivanjem.

Glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske, Domagoj Džigumović kaže da je muškarac sam u kući i nitko nije ugrožen, a policija je pregovarala da odustane od svoje nakane.

– Dobili smo informaciju da se muškarac zaključao u svoju kući i nije htio razgovarati ni s kim pa ni s policijom te da prijeti samoozljeđivanjem. Izašli smo na teren i naši ljudi su pokušali s njim kontaktirati, ali on odbija komunikaciju. Više nismo pred kućom jer on nije evidentiran da je pokušao suicid, nije prekršajno kažnjavan i ima pravo zaključati se u svoju kuću i ne komunicirati. Tu policija više nema posla – rekao je Džigumović.

Susjed preko puta kuće 65-godišnjaka kaže da je dobar susjed koji uvijek pozdravlja i nitko nema s njim problema, ali njegova rodbina, čini se, želi se domoći njegove kuće i mirovine koju je zaradio u Austriji gdje živi njegov sin.

– On je normalan čovjek, ali rodbina ga želi staviti u umobolnicu i uzeti mu kuću i mirovinu. Jutros su mu donijeli drva i počeli ih istovarivati iz kamiona iako je on stalno govorio kako mu nisu potrebna drva i ne treba pomoć od bilo koga. Oni se nisu osvrtali na njega, već su sva drva iskrcali pa je on, ljut, uzeo letvu i razbio vjetrobransko staklo na kamionu. Zatvorio se u kuću, a snaha je pozvala hitnu i policiju koja s njim pregovara. Čuo sam da je snaha imala i uputnicu da ga odmah odvezu u bolnicu – kaže susjed. 

>>Policajcu koji ga je uhitio dok je dilao marihuanu prijetio smrću

>>Pred kućom svoje kćeri pištoljem ubio bivšu suprugu pa presudio i sebi

Komentara 11

DU
Deleted user
13:35 30.12.2014.

Pustite čovjeka da živi svoj život!

DU
Deleted user
14:02 30.12.2014.

obiteljski lihvari, fuj..

VI
virgosinemacula
14:13 30.12.2014.

Strasno. 65 godina, covjek tek otisao u mirovinu, mlad covjek, a oni ga zele proglasiti ludim i oteti mu sve. ''snaha'' pozvala policiju i hitnu, pa sta nju ne odvedu, sta ima ona s njim, sta je ona njemu? Pa to je organizirani kriminal, stravicno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije