Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tomislav Žigmanov

Zatvoren Twitter profil predsjednika DSHV-a: 'Neočekivano i ničim izazvano'

14.02.2020.
u 17:39

Kako navode u DSHV-u zatvaranje profila bilo je "neočekivano i ničim izazvano, budući da predsjednik DSHV-a nikada nije objavljivao neprimjerene sadržaje, ili pak one koji bi vrijeđali po bilo kojoj osnovi druge ili neke druge kompromitirajuće elemente, tj. nije bilo razloga za suspendiranje"

Profil na Twitteru predsjednika Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini (DSHV) Tomislava Žigmanova zatvoren je za što je okrivio "strukture koje nisu naklonjene Hrvatima u Srbiji“, objavio je u petak vojvođanski tjednik „Hrvatska riječ“.

"U proteklih mjesec dana učinili smo sve što je bilo u našoj moći da se ponovno uspostavi, to jest da profunkcionira twitter profil @zigmanov, međutim nismo imali uspjeha. Stoga je predsjednik DSHV-a odlučio, kao svoj službeni twitter profil, otvoriti novi i to na adresi @tomezig“, priopćeno u tome povodu u toj stranci. S novoga profila će „kao i na prijašnjem, objavljivati informacije, iznositi stajališta i komentirati društvene i političke događaje i procese iz vizura interesa Hrvata u Srbiji koje predstavlja DSHV, dodaju.

Kako navode u DSHV-u zatvaranje profila bilo je "neočekivano i ničim izazvano, budući da predsjednik DSHV-a nikada nije objavljivao neprimjerene sadržaje, ili pak one koji bi vrijeđali po bilo kojoj osnovi druge ili neke druge kompromitirajuće elemente, tj. nije bilo razloga za suspendiranje". 

On je komentare i poruke na Twitteru počeo objavljivati u studenome 2015. i do zatvaranja je 990 objava i više od 500 pratitelja, prenosi „Hrvatske riječ“. Broj pratitelja se naglo počeo povećavati u proteklih nekoliko mjeseci.

Uz Twitter stranka hrvatske manjine za objavu svojih poruka, poziva ili priopćenja najčešće koristi Facebook, te vlastiti portal.

Ključne riječi

Komentara 2

IV
ivanbalic
07:58 15.02.2020.

Sta sve onaj zuco iz amerike pise na twiteru,koje nabuloze i bolesnicke izjave iznosi,ali ni blokiran jos od twitera.

Avatar mason
mason
06:25 15.02.2020.

Tu nepravdu ce Pupovac ispraviti za 24 sata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije