Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministarstvo
Povratak na članak

Zatvaraju se rodilišta u Sinju, Imotskom, Makarskoj i Supetru

Ministarstvo zdravstva ovakvo je rješenje donijelo jer je utvrđeno da ispostave koje djeluju u sklopu županijskog Doma zdravlja ne ispunjavaju potrebne uvjete.

Komentari 17

OB
-obrisani-
00:02 12.05.2010.

Kakvo od cijepit, treba OSVETA i JURIŠ napravit na tu IZDAJNIČKU BANDU MITA I KORUPCIJE prave spomenike VAMPIRIMA ZLOĆINCIMA podplaćuju huligane da prave nerede u Hrvatso ime,fešte prave za takozvane antifašiste da se kriju iza njih one ZLOČINE bivše partizančinene evo sada plešu oko pederskih guzica treba na nje JURIŠ i stavit ih di im je mijesto , dali mi imamo pravu na OSVETU.

VL
OB
obican
21:39 10.05.2010.

E je.. ga. Jucer su ispunjavali uvjete, danas vise ne? Sramite se milinovicu!!!

VL
MI
mica1111
22:05 10.05.2010.

...slatkih li bebica...pa dobro...koliko se rađa...uz dobru organizaciju,bit će sve u redu...

VL
DU
Deleted user
23:13 10.05.2010.

ispravak za post prije; \"Dalmatinci daj je*ite se. \" treba pisati : dalmatinke i dalmatinci, daj je*ite se, inače hm, ostavlja se prostora špekulacijama :)

VL
OB
-obrisani-
00:09 11.05.2010.

SRAMOTA VELIKA SRAMOTA IZDAJNIČKA , ima love za pederske parade, za besplatno školovanje Srbske dece,građenje kuća i stanova neprijateljskim povratnicima kao i velike fešte što pravite za bivše partizančine ZLOČINCE povijesti i ima love za podizanje spomenika tim VAMPIRIMA ima i love što vlada podplaćiva te huligane što prave nerede po sportskim terenima u ime Hrvata, nemadu Kuna da se napravi jedna operacijska soba i da se zaposli jedan anesteziolog ZAŠTO IZDAJICE ZAŠTO nemate srama jer koliko ste POKRALI MITOM I KORUPCIJOM moglo bi se toga dosta napravit ,nego sve što radite samoveću mržnju stvarate među ljudima jer vama tako odgovara tako mislite da ćete više šanse imat da kradete ,živio komunizam,antifašizam i partizančine kao i vo lopovi bit će posla BOG I HRVATI

VL
BR
brle
02:32 11.05.2010.

ja sam siguran da ministarstvo sve zna, i donosi najbolja rjesenja za cijeli svijet. ako ministri, koji su profesionalci, kazu da je tako najbolje onda mora biti. siguran sam da bi za cijelu hrvatsku najbolje bilo da se ide radjatii u regionalne europske bolnice, poput beca, minhena, rima, sarajeva, beograda, budimpeste, i sve zbog racionalizacije i optimizacije politickih struktura politickih masturbatora hrvatske....

VL
Avatar gmail
gmail
08:37 11.05.2010.

Nije to ništa političi dragi moji. Malo se raspitajte prije nego popljujete neku priču i pokažete šta nosite u sebi. Kao roditelj meni je drago i olakšanje zbog takve odluke, jer liječnici kadkad se precijene u mišljenju pa se zna dogoditi da dijete ostane npr. u porođajnom kanalu, i ako na kraju ipak se porodi .. ne želite razmišljati o posljedicama na djetetu usljed gušenja. E pa tko nije doživio nešto slično ne može ma ni pretpostaviti. Zato su valjda konačno odlučili da ako liječnik nema transfuziologiju i operacijsku dvoranu u blizini, nema ni uvjeta za porod. Prošla su vremena laganih poroda, osobito onih doma. Prije se dosta tjelesno radilo i zdravije živjelo, sad su druga vremena.

VL
AU
autoritet
10:27 11.05.2010.

Evo par mejlova na koje možete poslati potporu g. Milinoviću i ovoj odluci: Tajnica Ministarstva: zlata.kedzo@mzss.hr Glasnogovornica: zora.lazeta@mzss.hr

VL
OB
-obrisani-
11:59 11.05.2010.

sramota da makarska gubi rodiliste. koje gluposti. naravno uskoro ce zatvoriti rodiliste u splitu i sve ce biti u velebnom i jedinom gradu zagrebu. dosta ste nas pljackali mafijasi jedni. treba se dalmacija odcjepit.

VL
VI
vidinvas
12:22 11.05.2010.

Najbolje bi bilo da se Sinjani radjaju u Zagrebu

VL
ZA
zadar2010
13:35 11.05.2010.

Milinoviću, ti ćeš ugasiti alku. Alkar more biti samo onaj koji je rođen u cetinskoj krajini, a tvojom odlukom toga više nema. ili će sinjanke rađati doma? Štostvarno biti s alkom sinjskom za 30 godine? Navalili sinjani na mesića, glavee im dođe HDZ ministar Milinović............ Što kažete na ovo??????

VL
NA
narita
08:49 12.05.2010.

Hoće li netko ovom našem \'\'vrlom\'\' ministru objasniti da više neće biti niti alkara. Zbog njegove \'\'briljantne\'\' ideje da zatvori rodilište u Sinju. Mislim da u Statutu Alkara ili kako se već zove stoji da alkar može biti samo osoba rođena u Sinjskom rodilištu. Bravo ministre!!!!!! Svaka Vam čast kada smo već u banani sa zdravstvom (ne daj Bože razboljeti se) hajdemo ljudima uzeti i tradicijske vrijednosti. Ma nek\' crkne običan puk \'koga je briga za to!

VL
KR
kroon
09:31 12.05.2010.

u novom Statutu Alkara stoji da alkar moze biti samo netko tko je rodjen u jaslama zato ne treba brinuti toga ima u Sinju i okolici koliko hocete

VL
ZA
zadar2010
12:50 12.05.2010.

kroon, ti mora da si vezan za jasle i za tebe nećemo brinuti....................

VL
OB
-obrisani-
12:20 13.05.2010.

šta će nam alkari ,mi ćemo nosat štafete drugovima partizančinama i komunjarama neka keve iđu u Bugojno rađat decu isto će bit iz Krajine,onda bre mogu i u opancima trčeć nosit štafetu ,jer kad se krajina bude širit po drugi put neće biti Imoćana ni Sinjana za obranu i jesu obranili imali su zašto samo za LOPOVE MITA I KORUPCIJE I KOMUNJARE STARE ovo je osveta na ovi način, neće oni da nova deca pijevaju gange,jer ovi iz Dalmatinske zagore kad se rode neplaču nego gange pijevaju,a inače kad se počmu rađat vani svoih zona odma sa mladežom crvenim na čelu i bradati mislit će da im je Mesić kumova,

VL
BL
bljesak
14:27 13.05.2010.

U Mamutici živi više dalmatinaca nego u ovim selendrama,pa nema rodilište.

VL
BL
bljesak
15:02 13.05.2010.

Cilu dalmaciju triba vratit talijanima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.