Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministarstvo

Zatvaraju se rodilišta u Sinju, Imotskom, Makarskoj i Supetru

bebe
Arhiva VL
10.05.2010.
u 19:30

Ministarstvo zdravstva ovakvo je rješenje donijelo jer je utvrđeno da ispostave koje djeluju u sklopu županijskog Doma zdravlja ne ispunjavaju potrebne uvjete.

SPLIT – Ministarstvo zdravstva donijelo je rješenje kojim se Domu zdravlja Splitsko-dalmatinske županije zabranjuje obavljanje rodilišne djelatnosti. Prema tome rješenju zatvaraju se rodilišta u Imotskom, Sinju, Makarskoj i Supetru na otoku Braču.

Ministarstvo zdravstva ovakvo je rješenje donijelo jer je utvrđeno da ispostave koje djeluju u sklopu županijskog Doma zdravlja ne ispunjavaju potrebne uvjete. Problem su zdravstveni radnici, prostor i medicinsko-tehnička opremljenost. Sve informacije o statusu rodilišta voditelji ispostava trebali bi dobiti na sastanku čije je održavanje najavljeno za sutra.

Komentara 17

OB
obican
21:39 10.05.2010.

E je.. ga. Jucer su ispunjavali uvjete, danas vise ne? Sramite se milinovicu!!!

MI
mica1111
22:05 10.05.2010.

...slatkih li bebica...pa dobro...koliko se rađa...uz dobru organizaciju,bit će sve u redu...

OB
-obrisani-
00:02 12.05.2010.

Kakvo od cijepit, treba OSVETA i JURIŠ napravit na tu IZDAJNIČKU BANDU MITA I KORUPCIJE prave spomenike VAMPIRIMA ZLOĆINCIMA podplaćuju huligane da prave nerede u Hrvatso ime,fešte prave za takozvane antifašiste da se kriju iza njih one ZLOČINE bivše partizančinene evo sada plešu oko pederskih guzica treba na nje JURIŠ i stavit ih di im je mijesto , dali mi imamo pravu na OSVETU.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije