Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Zatvaraju se rodilišta u Sinju, Imotskom, Makarskoj i Supetru

Ministarstvo zdravstva ovakvo je rješenje donijelo jer je utvrđeno da ispostave koje djeluju u sklopu županijskog Doma zdravlja ne ispunjavaju potrebne uvjete.
10. svibnja 2010. u 19:30 17 komentara 28 prikaza
bebe
Foto: Arhiva VL

SPLIT – Ministarstvo zdravstva donijelo je rješenje kojim se Domu zdravlja Splitsko-dalmatinske županije zabranjuje obavljanje rodilišne djelatnosti. Prema tome rješenju zatvaraju se rodilišta u Imotskom, Sinju, Makarskoj i Supetru na otoku Braču.

Ministarstvo zdravstva ovakvo je rješenje donijelo jer je utvrđeno da ispostave koje djeluju u sklopu županijskog Doma zdravlja ne ispunjavaju potrebne uvjete. Problem su zdravstveni radnici, prostor i medicinsko-tehnička opremljenost. Sve informacije o statusu rodilišta voditelji ispostava trebali bi dobiti na sastanku čije je održavanje najavljeno za sutra.

Koprivnica: Gotovo stopostotni odaziv građana na cijepljenje Pfizer cijepivom
JEDNO ZABRINJAVA
Član vladinog Znanstvenog savjeta otkrio koliko smo sigurni nakon cijepljenja
Boris Miletić
INTERVJU
„Čovjek koji prestane biti čovjek, izgubio je smisao“
  • obican:

    E je.. ga. Jucer su ispunjavali uvjete, danas vise ne? Sramite se milinovicu!!!

  • mica1111:

    ...slatkih li bebica...pa dobro...koliko se rađa...uz dobru organizaciju,bit će sve u redu...

  • -obrisani-:

    Kakvo od cijepit, treba OSVETA i JURIŠ napravit na tu IZDAJNIČKU BANDU MITA I KORUPCIJE prave spomenike VAMPIRIMA ZLOĆINCIMA podplaćuju huligane da prave nerede u Hrvatso ime,fešte prave za takozvane antifašiste da se kriju iza njih one ZLOČINE bivše partizančine ... prikaži još!ne evo sada plešu oko pederskih guzica treba na nje JURIŠ i stavit ih di im je mijesto , dali mi imamo pravu na OSVETU.