Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZMINIRANJE

Zatvara se autocesta od čvora Sv. Rok do Zadra 2

24.04.2014., Zadar - 11. medjunarodni simpozij MINE ACTION 2014 odrzan je na podrucju nekadasnje vojne baze Sepurine, gdje su predstavljeni nacini u razminiravanju.  Photo: Filip Brala/PIXSELL
Foto: Filip Brala/PIXSELL
1/4
25.11.2016.
u 00:15

Razminiranje će trajati najviše 10 dana, od danas do 10. prosinca, ovisno o vremenskim uvjetima, od 8 do 15 sati

Hrvatski centar za razminiranje (HCR) od danas započinje s razminiranjem zaštitnog pojasa uz autocestu A1 između čvorova Sveti Rok i Zadar 2.

Iz HAC-ONC-a su priopćili da će razminiranje trajati najviše 10 dana, ovisno o vremenskim uvjetima, od danas do 10. prosinca od 8 do 15 sati.

Za vrijeme razminiranja će zbog sigurnosti prometa biti zatvorene dionice autoceste od čvora Sveti Rok do čvora Zadar 2 u oba smjera.

Promet će se odvijati obilaznim pravcima državnim cestama. No i tu bi mogli nastati problemi jer na državnim cestama DC 502 na području Smilčića te DC 27 na području Karina traju radovi. U oba slučaja promet se odvija uz naizmjenično propuštanje vozila semaforima.

Dođe li na spomenutim lokacijama do prometnih zastoja, navodi HAC-ONC, regulacija prometa vozila zbog veće propusnosti obavljat će se ručno. U HAC-ONC-u kažu da se sve dodatne informacije mogu dobiti na besplatnom infotelefonu 0800 0422 te mole korisnike da se prije kretanja na put informiraju o stanju na cestama.

>> 57 milijuna kuna za razminiranje poljoprivrednih površina

Komentara 2

MS
mare_split
10:47 25.11.2016.

Mi njima, četnicima, pozicije i poslove u državnim resorima i tvrtkama, a oni nama diljem RH 'posijanu' opasnot, veliki trošak i ugrozi života ljudi koji se bave razminiranjem - zločina! Di je tu pamet ili pak logika? Naprijed Plenky, ima toga još za bacit među svinje!

ZD
zdravek004
11:38 25.11.2016.

koji put se to več čisti ...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije