Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Južina

Zatopljenje: Temperature će narasti i za 20 stupnjeva!

kiša, nevrijeme (1)
Pixsell
04.01.2011.
u 18:50

Mnogi će patiti od umora, teškoća s koncentracijom, kostobolje. Vozači, oprez, prometnih je nesreća više za južine nego za poledice!

Nakon debelog temperaturnog minusa, Hrvatsku će od četvrtka pogoditi osjetno zatopljenje, pa će temperature do kraja vikenda biti od 10 do čak 14 stupnjeva Celzijevih!

Toplije vrijeme donijet će nam i kišu koje će, kaže Nebojša Subanović iz Meteo-Infa, najviše biti na sjevernom i srednjem, nešto manje na južnom Jadranu, dok će najmanje kiše i najviše sunca biti u Slavoniji.

Jadran će zahvatiti umjereno do jako jugo, a južina će se od četvrtka osjetiti i na kopnu. Najviše će je, dakako, osjetiti meteoropati i kronični bolesnici, reumatičari. Tako će mnogi od četvrtka patiti od glavobolje, umora i razdražljivosti, teškoća u koncentraciji te kostobolje. Vozači bi trebali biti posebno oprezni jer poznato je da su prometne nesreće brojnije tijekom južine nego za poledice.

U Meteo-Infu ističu da je ovakav temperaturni skok u ovo doba godine uobičajena pojava koja ima sasvim logično fizikalno objašnjenje. Međutim, to nikako ne znači da je najhladnijem godišnjem dobu došao kraj. Naprotiv, vratit će se zima još u naše krajeve...

Ključne riječi

Komentara 11

PA
palčić
19:34 04.01.2011.

Nuklearac što jest jest

Avatar seneka
seneka
20:49 04.01.2011.

Za ovo nevreme kriv je samo HDZ,,

Avatar Prijavljeni
Prijavljeni
10:52 05.01.2011.

20 STUPNJEVA?!!! Da ako se uzme nocasnja najniza na Zavizanu i sutrasnja najvisa na Palagruzi! Dajte tocnije podatke, a ne nabijat ekskluzivu. Razlika po DHMZ ce biti oko 10stupnjeva a ne 20!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije