Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOROR U ZAGREBU

Zatočio i maltretirao svoju partnericu: Pobjegla je tako što je skočila kroz prozor

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
22.09.2020.
u 11:15

Nakon što je završila na hitnoj sve je prijavila policiji koja je 43-godišnjaka uhitila i protiv njega podnijela kaznenu prijavu

Stan na zagrebačkoj Peščenici u kojoj su živjeli 43-godišnjak i njegova partnerica za nesretnu je djevojku prošlog utorka 15. rujna postao neka vrsta zatvora nakon što ju je 43-godišnjak u njemu doslovce – zarobio.

Sve je krenulo međusobnom svađom u kojoj joj je partner očito izgubio svaku kontrolu nad sobom te ju je uz salvu psovki ubrzo počeo i udarati po tijelu i licu. Kad je krenula od njega pobjeći iz stana stao je pred nju, zaključao ulazna vrata i uzeo sve ključeve u kući kako ne bi mogla izaći. Da ne pozove policiju oduzeo joj je i mobitel. Tako je zarobljena u strahu za vlastiti život u stanu pored njega provela više dugih sati, a kako je navelo u priopćenju Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu, djevojka je uspjela pobjeći drugog dana skokom kroz prozor pri kojem je zadobila teške tjelesne ozljede.

Nakon što je završila na hitnoj sve je prijavila policiji koja je 43-godišnjaka uhitila i protiv njega podnijela kaznenu prijavu, a ubrzo nakon toga DORH je zatražio i da mu se odredi istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i ponavljanja kaznenog djela. Sud je prijedlog prihvatio tako da se nasilnik trenutno nalazi u pritvoru na zagrebačkom Remetincu.

Komentara 1

LI
liliZG
10:38 23.09.2020.

i onda kažu da statistički, imamo manje prijava za nasilje od kada korona počela, ... pa teško je to prijaviti bez telefona ili mobitela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije