Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHITILI GA

S pištoljem hodao po zagrebačkom Črnomercu pa mu u stanu pronašli još i streljiva i drogu

Foto: PU zagrebačka
1/4
18.06.2021.
u 14:48

Nabavljao je veće količine kokaina i amfetamin koju drogu je skrivao, vagao i prepakiravao u iznajmljenom stanu na području Črnomerca

Muškarac (49) sumnjiči se za nedozvoljeno posjedovanje oružja, s kojim je  hodao po Zagrebu te zloporabu droge. Kako je priopćila zagrebačka policija, on je 7. lipnja zatečen na Črnomercu  kako hodao okolo automatskim pištoljem s preklopnim kundakom tzv. Škorpionom. Imao je i sedam komada pripadajućeg streljiva, jedan komad streljiva cal. 9 mm te jedan metalni  spremnik za pištolj koje je prethodno na neutvrđen način nabavio i držao u stanu.

Pretragom njegovog stana u Zagrebu  policajci su pronašli metalni prigušivač za pištolj, metalni spremnik za pištolj u kojem se nalazilo 15 komada streljiva, jedan metalni spremnik za Škorpion u kojem su se nalazila 32 komada streljiva, 148 komada streljiva cal. 5.5 mm pakirano u kartonske kutije po 50 komada, 124 komada streljiva kalibra 9 mm pakirano u tri kartonske kutije, 50 komada streljiva kalibra 9 mm pakiranih u kutiju, 49 komada streljiva kalibra 9mm s probušenim zrnom streljiva tzv. „dum dum metak", tri komada streljiva kalibra 9 mm proizvođača ,Luger” s probušenim zrnima streljiva i s efektom ,HYDRA-SHOK" te 13 komada streljiva kalibra  7.65  mm.

Osim  što je imao pravi arsenal, sumnjiči ga se i da je kroz duže vrijeme na neutvrđen način  nabavljao veće količine kokaina i amfetamina. Drogu je skrivao, vagao i prepakiravao u iznajmljenom stanu na području Črnomerca. Pretragom stana nađene su dvije plastične vrećice u kojima je  bilo malo manje od dva kilograma amfetamina, dvije plastične vrećice u kojima je bilo oko 170 grama kokaina, jedna digitalna vaga, jedan aparat za vakuumiranje s pripadajućim vrećicama i ambalažom za vakuumiranje te više  mobitela.

VIDEO Dr. Beck: Nikad neću zaboraviti čovjeka koji je zbog krpelja ostao hendikepiran

Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
13:00 18.06.2021.

dok traje borba za preuzimanje terena , mora se čovjek zaštiti.

OK
okvarbudovič
12:50 18.06.2021.

neki Tesli okorjeli levicar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije