Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

S pištoljem hodao po zagrebačkom Črnomercu pa mu u stanu pronašli još i streljiva i drogu

Nabavljao je veće količine kokaina i amfetamin koju drogu je skrivao, vagao i prepakiravao u iznajmljenom stanu na području Črnomerca
18. lipnja 2021. u 14:48 2 komentara 2638 prikaza
Foto: PU zagrebačka
Pogledajte galeriju 1/4

Muškarac (49) sumnjiči se za nedozvoljeno posjedovanje oružja, s kojim je  hodao po Zagrebu te zloporabu droge. Kako je priopćila zagrebačka policija, on je 7. lipnja zatečen na Črnomercu  kako hodao okolo automatskim pištoljem s preklopnim kundakom tzv. Škorpionom. Imao je i sedam komada pripadajućeg streljiva, jedan komad streljiva cal. 9 mm te jedan metalni  spremnik za pištolj koje je prethodno na neutvrđen način nabavio i držao u stanu.

STRAVA U GRADU Detalji zločina u Đakovu: Ubio suprugu pa sebe na parkiralištu groblja

Pretragom njegovog stana u Zagrebu  policajci su pronašli metalni prigušivač za pištolj, metalni spremnik za pištolj u kojem se nalazilo 15 komada streljiva, jedan metalni spremnik za Škorpion u kojem su se nalazila 32 komada streljiva, 148 komada streljiva cal. 5.5 mm pakirano u kartonske kutije po 50 komada, 124 komada streljiva kalibra 9 mm pakirano u tri kartonske kutije, 50 komada streljiva kalibra 9 mm pakiranih u kutiju, 49 komada streljiva kalibra 9mm s probušenim zrnom streljiva tzv. „dum dum metak", tri komada streljiva kalibra 9 mm proizvođača ,Luger” s probušenim zrnima streljiva i s efektom ,HYDRA-SHOK" te 13 komada streljiva kalibra  7.65  mm.

E-scooters zabilježili niz nesreća Policija objavila rat ilegalnim električnim romobilima u Londonu: Zaplijenili ih više od 100 u dva dana

Osim  što je imao pravi arsenal, sumnjiči ga se i da je kroz duže vrijeme na neutvrđen način  nabavljao veće količine kokaina i amfetamina. Drogu je skrivao, vagao i prepakiravao u iznajmljenom stanu na području Črnomerca. Pretragom stana nađene su dvije plastične vrećice u kojima je  bilo malo manje od dva kilograma amfetamina, dvije plastične vrećice u kojima je bilo oko 170 grama kokaina, jedna digitalna vaga, jedan aparat za vakuumiranje s pripadajućim vrećicama i ambalažom za vakuumiranje te više  mobitela.

VIDEO Dr. Beck: Nikad neću zaboraviti čovjeka koji je zbog krpelja ostao hendikepiran

Osobna iskaznica
nova generacija elektroničkih OI
Nove osobne od 2. kolovoza. Što se mijenja, koja je cijena i tko zasad ne mora podnositi zahtjev
Dacia Sandero Stepway
ROBUSTAN I SVESTRAN
Avanturistički duh plus dobar roštilj jednako dan za pamćenje
  • liliZG:

    dok traje borba za preuzimanje terena , mora se čovjek zaštiti.

  • okvarbud:

    neki Tesli okorjeli levicar.