Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sukob interesa

Zastupnik Nedžad Hodžić kažnjen sa 7000 kuna

hodžić
Patrik Macek/PIXSELL
27.09.2015.
u 20:47

Zastupnik se branio time što se isti priključak koristi u tvrtki i za stranačke te dužnosničke poslove

Saborskog zastupnika Nedžada Hodžića Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa kaznilo je sa 7000 kuna. Utvrđeno je da je istodobno bio član uprave tvrtke Maj-gradnja iz Kastva, a osim nad njom, propustio je na povjerenika prenijeti i upravljačka prava nad tvrtkom Hann-Invest iz Poreča.

Osim toga, novcem iz državnog proračuna za rad Bošnjačke demokratske stranke Hrvatske, čiji je predsjednik, plaćao je telefonske račune svoje tvrtke, dok je troškove održavanja stranačke internetske stranice plaćao sinu.

Zastupnik se branio time što se isti priključak koristi u tvrtki i za stranačke te dužnosničke poslove. Sin mu je, kazao je, po struci informatičar i besplatno održava stranicu od 2008., a samo jednom mu je isplaćena naknada.      

>> Dam si nokat odrezati da su autori pjesmice u Novostima Hrvati, znam i koji

Komentara 13

DU
Deleted user
21:14 27.09.2015.

''dok je troškove održavanja stranačke internetske stranice plaćao sinu''.''Sin mu je, kazao je, po struci informatičar i besplatno održava stranicu od 2008., '' Koji lažov kao i svi Jarani kad ih uhvatiš u laži. Što za to poštenje kaže Peđa,a, Stazić, Pupovac, Milanović, Dragovan ili Opačićka? i ostali koalicioni partneri a naročito oni poštenjaci iz Istre?

GU
gustirna
21:16 27.09.2015.

Znaci nece partijski dorh svoga saveznika.....prepustio ga sudu partije tj. povjerenstvu.

DU
Deleted user
21:10 27.09.2015.

Oduzeti domovnicu i putovnicu i deportirat u Banja luku tamo bi pomogao svojim istomišljenicima protiv Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije