Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sudar u Zagrebu

Bunjac sudjelovao u nesreći, voditelj Bujanec došao po njega

Branimir Bunjac sudjelovao u nesreći
Foto: Mirovina.hr
1/4
07.06.2019.
u 18:54

Prema izjavama trojice svjedoka iz obližnjeg kafića, oduzeo je prednost taksiju i došlo je do sudara.

Saborski zastupnik Branimir Bunjac sudjelovao  je u prometnoj nesreći na križanju ulice Grge Tuškana i ulice Frana Vrbanića u Zagrebu oko 15:30, javio je portal Mirovina.hr.

Prema izjavama trojice svjedoka iz obližnjeg kafića, oduzeo je prednost taksiju i došlo je do sudara. Klijentica taksija je ozljeđena i po nju je došla Hitna pomoć.

Foto: Mirovina.hr

Nakon nesreće po Bunjca je došao tv voditelj Velimir Bujanec. Bunjac je večeras trebao gostovati u njegovoj emisiji "Bujica".

- Kad sam čuo da je sudjelovao u nesreći odmah sam došao po njega - kazao je Bujanec za Jutarnji list

- Clio koji sam vozio vlasništvo je Živog zida, star je 15 godina i nije prilikom nesreće pretrpio nikakvu štetu - rekao je Bunjac kratko Hini, izražavajući žaljenje zbog nesreće.

Bunjac se nakon nesreće oglasio i na Facebooku.

- Danas sam sudjelovao u prometnoj nesreći u Zagrebu za koju sam kriv. Nesreća se dogodila ispred Z1 televizije gdje sam išao na snimanje emisije Bujica. Oduzeo sam prednost taksiju koji je udario u parkirano vozilo. Ispričavam se vozaču, vlasniku parkiranog vozila i iznad svega putnici u taksiju. To mi je prva prometna nesreća u životu, a možda se ne bi dogodila da su ovi dani malo mirniji - poručio je Bunjac koji je ranije danas objavio kako napušta stranku.

Ključne riječi

Komentara 24

KA
kapunjohan
17:01 07.06.2019.

Teška bitka za Briselski ili saborski stolac ,ima za posljedicu smušenost i psihičko breme pa se može dogoditi nesreća a čovijek nema vozača. Naravno to se može dogoditi svakome a treba i službeno utvrditi tko je kriv .

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
17:00 07.06.2019.

Neurozan...

BJ
BBB Jarun
17:42 07.06.2019.

Znam Branimire kako ti je. Za jedan dan s konja na magarca nije baš lijepo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije