Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milorad Pupovac:

Zastupnici manjina podržavaju Plenkovićevo slaganje stabilne Vlade

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
27.04.2017.
u 16:20

- Hrvatskoj je potrebna stabilna Vlada - rekao je Pupovac

Saborski zastupnik SDSS-a Milorad Pupovac kazao je da će osam zastupnika nacionalnih manjina biti jedinstveno u odluci da pomognu u stabiliziranju Vlade, nakon što je danas predsjednik Vlade Andrej Plenković sa sjednice Vlade pokrenuo razrješenje tri Mostova ministra koji nisu glasovali za Vladino odbijanje zahtjeva za smjenu ministra financija Zdravka Marića

- Hrvatskoj je potrebna stabilna Vlada - rekao je Pupovac te dodao da je će podržati intenciju premijera Plenkovića da složi stabilnu Vladu. 

- Sutra će biti sastanak predstavnika nacionalnih manjina. Na osnovi razgovora koje smo vodili nema nikakvih naznaka da osam zastupnika nacionalnih manjina ne bude jedinstveno u odluci da pomogne stabiliziranju Vlade i stabiliziranju situacije u Hrvatskoj - kazao je Pupovac i dodao da s Plenkovićem nije razgovarao o novoj većini. 

 

Komentara 6

SE
sekator2
16:38 27.04.2017.

Tako tako, sad će manjine odlučivati tko će biti na vlasti u Hrvatskoj. Ha, valjda g. Plenković misli da je to u redu. That's the European way. Oduvijek je gospodin Milorad bio mio HDZ-u. A ni Miloradu više ne smeta pozdrav iz Jasenovca. Sve za vlast, vlast ni za što. Koalicija Srpska demokratska straka i Hrvatska demokratska zajednica, kako to lijepo zvuči. Moderne i proeuropske demokratske stranke. To je bila naša prošlost i opet će biti budućnost. Idemo dalje, u krug!!

HR
hrza
17:06 27.04.2017.

Cim je on za ja sam protiv.

DU
Deleted user
17:02 27.04.2017.

Milorad je veoma vešt igrač.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije