Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popravni u rujnu
Povratak na članak

Zastupnici EU protiv Direktive o autorskim pravima

Mišljenja su o Direktivi podijeljena, ali prevagnulo je lobiranje kritičara koji smatraju da će dovesti do uništenja interneta usvoji li se

Komentari 2

KO
koraknaprijed
08:51 06.07.2018.

Nadam se da će naši "revolucionari" koji izlaze na ulice i zaustavljaju promet zbog visokih cijena goriva izići na ulice i tražit ukidanje Josipovićevog ZAMPA,ZAMP je ista stvar čemu euro parlamentarci suprostavljaju.

VL
Avatar comparator
comparator
20:37 05.07.2018.

Nadam de slobodi interneta i propasti direktive jer se novine moraju pokoriti vremenu ma kako to izgledalo korak unatrag.Novine će tsko morati slijediti vrijeme umjesto kreirati vrijeme.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.