Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KATASTROFA

Zastrašujući prizori iz Rusije: Obližnja rijeka postala krvava

Foto: vk
1/3
25.12.2020.
u 19:49

Rogalevich tvrdi kako su se stanovnici Karelie žalili već na proljeće Ministarstvu, no tad nije ništa učinjeno.

Vlasti ruskog grada Karelia podignule su tužbu protiv lokalne farme pastrve nakon što je pustila krv mrtve ribe u obližnju rijeku zbog čega je rijeka postala crvena. Lokalni političar Andrey Rogalevich ustvrdio je da ga ti strašni prizori podsjećaju na filmove o izvanzemaljcima. 

Nakon što se dogodila ekološka katastrofa, stanovnici Karelie slali su slike i snimke resornom Ministarstvu koje pak nije reagiralo sve do nedavno kad je vijest završila u medijima. Poslali su inspektore koji su pak zatražili od lokalnog suda da zatvori farmu. 

Rogalevich tvrdi kako su se stanovnici Karelie žalili već na proljeće Ministarstvu, no tad nije ništa učinjeno. Stanovnici drugog grada Segezha obavijestili su par mjeseci kasnije kako i kroz njihov grad ide 'rijeka krvi'. 

Foto: vk

Rijeka koja je bila izvor vode sad je kontaminirana s krvlju, masnoćom i utrobom. 

- Nepoštivanje ekoloških pravila se nastavlja, bez obzira na to kako me pokušavaju uvjeriti u suprotno - napisao je Rogalevich na društvenim mrežama i dodao: - Krajolik, potoci i rijeke pretvoreni su u mjesto snimanja scena na Marsu.

Rogalevich pretpostavlja kako nastala šteta iznosi milijune rublja, a resorno Ministarstvo pak je navelo govoreći o tom slučaju kako je drveće u blizini zagađene rijeke oštećeno do tolike mjere da će to utjecati na njihov rast, prenosi Russia Today

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
23:22 25.12.2020.

Kakav idiot moraš biti da na hrvatskom portalu članak nasloviš: " Zastrašujući prizori iz Rusije: Obližnja rijeka postala krvava".

CA
car100
01:11 26.12.2020.

Već prije 20-tak godina sam blizu Vrbovca gledao krvavu rijeku. A oni se sad čude Rusima ...

DU
Deleted user
22:22 25.12.2020.

To je Putin na izvoru rijeke malo ispustio jednu tjelesnu tekućinu neprijateljima Rusije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije