Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sutra u večernjem

Zašto se mladi školuju za burzu i odlaze?

naslovnica
Foto: VL
1/2
12.05.2015.
u 00:00

Novinari Večernjeg lista uočili su 10 problema s kojima se suočavamo u Hrvatskoj. Prevelik broj lokalnih jedinica povećava i broj političara koji ih vode, a koji često rade u svoju korist i malo se brinu o potrebama društva

Novinari Večernjeg lista uočili su 10 problema s kojima se suočavamo u Hrvatskoj. Prevelik broj lokalnih jedinica povećava i broj političara koji ih vode, a koji često rade u svoju korist i malo se brinu o potrebama društva.

Zemlja je nesređena, u šumi izmijenjenih zakona i velikih poreznih opterećenja teško se snalazi i živi i radnik i poduzetnik. Mladi strepe hoće li biti posla, radnik hoće li dobiti otkaz ili imati u starosti mirovinu, poduzetnik hoće li propasti, na što ga često potjera država, jer ona nije kao u drugim zemljama prijatelj poduzetniku.

Umjesto da se radi kako bi se to popravilo, vodstvo države nas vodi prema još većem dnu iz čega proizlazi neizvjesnost i strah, pitanje kako preživjeti i u konačnici ima li smisla u Hrvatskoj ostati. Zbog svega toga Hrvatskoj prijeti izumiranje stanovništva.

>>Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od utorka ili prelistajte u e-izdanju Večernjeg lista

>>VL INICIJATIVA Kako riješiti problem nezaposlenosti mladih? Ovo su vaši odgovori!

Foto: VLm

Komentara 18

MI
Misericordia
22:30 11.05.2015.

Zato da uhljebski profesori i asistenti na fakultetima ne bi završili na burzi, jer bi to bila''tragedija''. Tragedija tim veća jer na većini naših fakulteta rade čitave familije.

UI
Uvijek_iskreno
22:13 11.05.2015.

Zato sto vlada ne omogucuje mladima normalan i dostojanstven zivot.

Avatar lvan12
lvan12
22:36 11.05.2015.

"Zašto se mladi školuju za burzu i odlaze?" -> Zato što država financira studiranje na banana faksevima humanističkog i društvenog smjera.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije