Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR
Povratak na članak

Zašto ravnateljica splitskog javnog zdravstva ne želi govoriti istinu?

Ravnateljica splitskog NZJZ-a u intervjuu Slobodnoj Dalmaciji plemenite, ljudske i medicinski ispravne metode sestre Đapić nazvala je optužbama iako još ništa nije rekla o kolegi Škaričiću.

Komentari 24

DU
Deleted user
13:06 09.04.2020.

tu smrdi sa svih strana i ne zna se tko pije ali sad se zna tko placa

VL
KO
kodamesepita
13:17 09.04.2020.

kako je rekao prof.dr.Lothar Wieler ?: ovo je vrijeme za profesionalce - prepucavati es mozemo kada ovo prođe ! raskinkat ce pandemija jos dosta njih koji kao i doticna gospođa posao rade zbog sigurnog dohodka ali nisu spremni ni trenn svojeg slobodnog vremena podrediti poslu...

VL
DU
Deleted user
13:23 09.04.2020.

Svi razgovori mobitela se snimaju! Treba ih samo pronač i objavit! Sve drugo je patuljci pojma nemaju!! Kriv je il Portir il čistačica moš mislit! Sve podobni!

VL
Avatar AligatorX
AligatorX
14:00 09.04.2020.

To isto pitanje si ja svaki put postavljam ali za novinare.

VL
IM
Immanuell
13:28 09.04.2020.

Svi samo skidaju sa sebe....... Nije gubitak novčanika nego je ljudima ugrožen život. Tko je zas..o, neka kaže i gotovo. Ljudski je i normalno.

VL
BO
boris
15:39 09.04.2020.

stiti ih plenkovic, ne mozes do sada drugacije objasniti

VL
DU
Deleted user
14:02 09.04.2020.

To je normalno u Splitu. A di je priša Prijo? 😁😁😁 Evo sada di je priša Prijo, kad se uvuče u Starački Dom!

VL
SO
Sotona
09:17 10.04.2020.

Zašto ravnateljica splitskog javnog zdravstva ne želi govoriti istinu? Zna da to isto ni novinari nikada ne prakticiraju . Ako ne lažu onda zanju šta ne smiju da kažu ... Pa na krju tako izvozaju čitalaćaku raju .

VL
DU
Deleted user
14:58 09.04.2020.

Kada se kod ovakvih rizičnih skupina, ili pacijenata kod kojih se mora učiniti op. zahvat pojavi i samo blaga simptomatologijai sumnja na Covid, u ovakvim uvjetima pandemije NIJE dostatna samo opservacija već se MORA učiniti hitno testiranje. Zbog pacijenta i i još važnije zbog ostalih bolesnika ili štićenika osobito onih unutar rizičnih skupina.

VL
TK
Ten-kre
14:57 09.04.2020.

Ma dajte, to je sitnica. Samo će zbog nečije nesytručnosti, lijenosti ili bahatosti biti kolateralnih žrtava i to je to. Nikome opet ništa.

VL
MK
mkinkognito
14:55 09.04.2020.

Gospođa odgoovara malo panično, nije napsano da se nitko nije javio nego da se nitko nije odazvao ili ako netko neće razumjeti nitko nije reagirao. Zato neka provjere protokol ili one koji sudjeluju u protokolu gdje je nastala greška jerr takva greška je očito opasna.

VL
Avatar Liberta
Liberta
18:29 09.04.2020.

Na ovoj se vidi da laže ne triba joj ni poligraf. Mulja.Napeta, histerična.Neka kaže zasto svo vrime laže i o broju zareženih na njenoj epidemiologiji i koliko joj je osoblja ostalo na raspolaganju.

VL
Avatar Edgedancer
Edgedancer
15:02 09.04.2020.

Može li se ovdje postaviti legalno i legitimno pitanje, bez brisanja?! Dakle: Da li novinar, pod punom, utuživom, odgovornošću, tvrdi da ravnateljica HZJZ laže?

VL
ZE
Zambija export-import
13:16 09.04.2020.

Što je nejasno u uputi medicinskoj sestri da "treba pratiti situaciju"? Zamislite situaciju da okolo gori 100 požara, i netko zove vatrogasce zato što mu gori trava ispred kuće. Vatrogasci mu kažu da prati situaciju i on mirno pusti da se požar razbukta i izgori cijela šuma, nikom se više ne javi i nikog ne informira o tome što se događa.

VL
Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
14:23 09.04.2020.

A gle, med. sestra tvrdi da joj je rečeno "da prati situaciju". I što joj tu nije jasno? Ako je zvala kod jednog slučaja povišene temperature 29. 03. zašto nije pratila situaciju i zvala opet kod trećeg slučaja povišene temperature? Kod petog? Ima "dokaz" samo za poziv 29. 03. ...Druge ne pokazuje jer ih nema?! Nju prvu "osumnjičiti" kao nultog pacijenta, jer je digla najviše "dreke", a znamo kako to ide inače.

VL
LJ
ljeto90
13:38 09.04.2020.

Ovo je samo farsa da o nama brinu??????briga njih o nasem zdravlju????koliko ce ljudi umrijeti jer nisu na vrijeme operirali tumor????

VL
BA
Barbasmora
12:56 09.04.2020.

Hmmmm dobro pitanje...zasto nece govorit istinu? Može bit da je to naucila od simpatizera HDZa....Tko zna...

VL
WI
wimamanianiia
14:09 09.04.2020.

Ne treba maltretirati medicinsko osoblje i baviti se teorijama zavjera po medijima za vrijeme ove krize. Oni rade najbolji moguci posao, sve sto je u ljudskoj moci, sa najboljim mogucim rezultatima u Europi i svijetu. Staracki domovi su sanitarne strukture sa medicinskim osobljem kao i bolnice, svaki gost ima svoju sobu, doktora, medicinsku sestru i asistente na raspolaganju koji paze na njih 24/24 i to im je dovoljno, vise od toga nemaju ni u bolnici. Ako covjek ima blage simptome stoji u izolaciji u svojoj sobi, bilo u svojoj privatnoj kuci, u starackome domu ili u bolnici, uvijek isti tretman ima sa blagim simptomima, tako da nema smisla evakuirati svaki put zdrastvene ustanove, nego se pacijent sa blagim simptomima lijeci tu gdje se i nalazi. Tako vam je i bolnicama, nego kako mislite da se lijece pacijenti sa blagim simptomima? Nema vakcine nikome, nego se skida tempetatura pacijentu kao i kod obicne gripe i ceka bolje dane. A tko mora na respirator, to su vec ozbiljni slucajevi, a u slucaju starih i bolesnih ljudi, sa vise bolesti, to u vecini slucajeva fatalno zavrsi sa ''agresivnom'' terapijom respiratora. Tako da je Institut u Splitu, u vasem slucaju sasvim ispravno postupio, bolji tretman ne bi dobili nigdje u svijetu, odgovorno tvrdim.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.