Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TAJNA NEUSPJEHA
Povratak na članak

Zašto padaju hrvatski ministri?

Sadašnju Vladu karakterizira poprilično neprincipijelno i neujednačeno odbacivanje vlastitih ljudi

Komentari 49

DU
Deleted user
11:07 30.03.2015.

Koje akadem. analize? Ženskinja, ne bih se usudio izreći dama (sudeći po onim video zapisima bacakanja po podu noćnih klubova gdje trešti turbo folk), je zagrabila u državni proračun za privatne troškove - i tu prestaje svaka debata, s Puhovskim ili bez njega (što je teško zamislivo!). Trebalo ju je smijeniti i zbog terevenki po mračnim birtijama jer i tamo zalaze glasači i kad vide uživo kako se raspojasno drma&trese ministrica kulture RH, e to je još više porazno od materijalne štete koju je nanijela proračunu RH. Odnosno, novac se može nadomjestiti, ali tako nešto - e to nikako... Koliko ima samo sposobnih, štreberskih faca koji bi jedva dočekali prigodu da mogu pokazati što znaju u takvom resoru!? Ali ti i takvi ne prolaze stranačke filtre...

VL
HR
H.R.T.99
11:23 30.03.2015.

U bilo kojoj europskoj državi bi vlada sa 9 izbačenih ministara dala ostavku. Samo u Hrvatskoj se Milanović i & co drže vlasti kao pijan plota. Sramota.

VL
DU
Deleted user
11:09 30.03.2015.

"Padaju" zbog aljkavosti u prikrivanju tragova, nesposobnost i lopovluk su izgleda kriteriji po kojima ih se bira.

VL
ZG
zgbuco
11:29 30.03.2015.

Kod nas ministri padaju i padat će sve dok se na tim mjestima ne zaposle sposobni i obrazovani ljudi, sa određenim godinama radnog iskustva u određenom resoru. Dok god budemo imali isključivo političke podobnike, mi se sa mjesta nećemo pomaknuti. kak može osoba biti sposobna voditi resor poljoprivrede, a vlastita mu poljoprivredna apoteka propadne? Čovjek tek kaj je završil faks, postal je župan, a na sljedećim izborima je postal ministar prometa. Kak on može voditi resor prometa i pomorstva, kad nema iskustva niti jednog radnog dana u struci i kak od njeg očekivati neke rezultate? Bilo bi bolje da su ministra poljoprivrede postavili našeg najobičnijeg seljaka, a za ministra prometa vozača ili pomorca sa dugogodišnjim radnim iskustvom. Zapravo bi trebalo zabraniti imenovanja i raspisati natječaje za takva radna mjesta kao što se raspisuju, kada tvrtke traže odgovarajuće ljude sa određenim kvalifikacijama. Država je zapravo jedna velika firma, svako ministarstvo je određeni sektor te firme, a vlada bi trebala biti upravni odbor. Kao što i obični smrtnici prolaze testiranja za radna mjesta, tako treba uvesti i ovdje, a sve to uz pravu odgovornost, a ne kao do sada.

VL
DU
Deleted user
11:30 30.03.2015.

Na Zokijevu vladu neodoljivo podsjeća izreka da "riba smrdi od glave ali se čisti od repa".

VL
Avatar docCL
docCL
11:50 30.03.2015.

Ministri padaju jer su nesposobni ,zgubidani, moralno upitni i ideoloski zastranjeni. Vjesti su samo u intrigama, podmetanjima, insinuacijama i obmanjivanju. Hedonisti koji uzivaju u svim blagodatima pozicije i nastoje to sto prije i u sto vecoj mjeri kapitalizirati.Ni to imm nije dosta nego posezu za kriminalnim potezima nebili sto prije osigurali dozivotni dobit, sebi, svojima, istomisljenicima i uvlakacima. Moralne nakaze koje bez imalo grizodusja, sustavno unistavaju Hrvatsku.

VL
FA
Fake
11:27 30.03.2015.

Zato što su na početku svog mandata mantrali o poštenju,o tome kako su oni sveta voda,kako oni nisu kao HDZ a na kraju se pokazuje da su deset puta gori.Samo je zoki još uvijek uvjeren kako su oni pošteni,najbolji a ispred očiju mu prolaze razni ostojići,sabe,merzelice,violićke,šegoni itd....Kako jer jadno ne sagledati istinu pokraj zdravih očiju i priznati samom sebi,da,kod nas u redovima SDP-a i HNS-a ima bisera da se ne mogu ni prebrojati ali je lakše skretati pozornost sa svog dvorišta i omalovažavati druge.To je jedino šta zokica zna.

VL
Avatar deziderij
deziderij
11:38 30.03.2015.

Ministar ili ministrica kulture u prvom redu bi trebali biti kulturni ljudi međutim kod nas je kultura u svim životnim segmentima ( općenito ) u povojima iako stalno mlatimo praznu slamu u svezi iste. Da pizdarije koje rade vladajući nee dođu u javnost tko bi od njih dao ostavku ? S druge strane nema nijednog političara koji nema putra na glavi, počevši od nenarodnog premijera, koji nebi trebao dati ostavku ili biti smijenjen.

VL
LA
LaurenceofArabia
11:03 30.03.2015.

Zato sto je Vlada losa a tzv. Kukuriku koalicija sklepana. Uz to je Premijer Milanovic nesposoban za posao koji mu je povjeren.

VL
U1
ursus_1212
12:17 30.03.2015.

Jer su svi isti, gledaju samo sebe

VL
Avatar plavusha_1984
plavusha_1984
11:18 30.03.2015.

Nesposobni, neodgovorni, bez stručnog kadra, bez vizije i želje za općim dobrom? Kao da moraš biti neki stručnjak da skontaš zbog čega padaju, samo je problem što nitko ne smije na glas izreći (a Peđa se kune u slobodu govora).

VL
LI
liliZG
11:14 30.03.2015.

zato kaj su lopine....

VL
DU
Deleted user
11:09 30.03.2015.

"Padaju" zbog aljkavosti u prikrivanju tragova, nesposobnost i lopovluk su izgleda kriteriji po kojima ih se bira.

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
12:00 30.03.2015.

Ovo je jedina vlada u novijoj povijesti koju nije potrebno rušiti, ona to sama radi!

VL
ZD
zdepar
11:48 30.03.2015.

uz sve ove "moralne" postupke članova vlade, ostali nam duguju pojašnjenja kao okolnosti milanovićevog kredita,sudbina linićevog pomoćnika iz HNB-a, linićeve veze s TDR, zagonetni otpisi dugova, igre s imunološkim, otpremnine u HEP-u na račun bezrazložnog poskupljenja... itd

VL
ZD
zdepar
11:42 30.03.2015.

zajednički im je svima lopovluk i prijetvornost, pali su kada su bili raskrinkani od strane medija,ili službi gonjenja ( onih koje nisu u jarmu sustava), dakle nikakav moralni postupak, nego uhvaćeni s prstima u pekmezu

VL
Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
12:23 30.03.2015.

Neki padaju jer se previse naroljaju uz zvukove cajki i ne mogu više stajati na vlastitim nogama.

VL
Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
23:01 30.03.2015.

" Ne pada snijeg da prikrije brijeg već da zvijeri prikriju tragove ".

VL
ZD
zdepar
12:56 30.03.2015.

Zašto padaju hrvatski ministri? - zato što nisu hrvatski niti se tako osjećaju, nego misle samo na sebe i osobni probitak

VL
UI
Uvijek_iskreno
21:10 30.03.2015.

Jednostavno su nesposobni

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.