Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zašto o dr. Šreteru šute i Pupovac i HDZ!

Pakrački Srbi liječnika su oteli i nasmrt premlaćivali jer je svojim mirotvorstvom ometao njihovu pobunu

Komentari 21

Avatar Django
Django
11:13 21.08.2017.

Na stranu HDZ, ali na temelju ovih zapisa DORH bi po službenoj dužnosti morao privesti Pupovca zbog toga što je očito znao što se dogodilo a širio je lažne informacije. To se zove suučesništvo u ubojstvu i ometanje istrage lažnim iskazom. Znam da previše očekujem.

VL
DU
Deleted user
11:27 21.08.2017.

Pupovac suti jer je normalno da suti a HDZ-e suti da se ne zamieri svom koalicijskom savezniku Pupovcu i to je to.

VL
DU
Deleted user
11:38 21.08.2017.

Zato jer su u koaliciji!!

VL
LL
lipi.lipi7
20:44 21.08.2017.

Šute da ne "uvrijede" pupovca. Ali lijepo je da je netko napisao ovakav članak jer ispada da je rat trajao od 04. do 08. 08. 1995..

VL
NE
Neznamnista
07:45 22.08.2017.

Pupavac i Šreter, Pupavac i 12 tisuca pokrstene srpske nejaci, Pupavac i 60 tisuca ubijenih Srba nakon Oluje, Pupavac.... Pupavca prije tri godine optuzuje Đuro Sessa za pobunu... Pupavac je neprijatelj Hrvatske slobode, samostalnosti, države iz svega ovoga proizlazi.

VL
AL
alf
00:53 22.08.2017.

Pitati treba Plenkovica zasto je u zagrljaj prihvatio Pupovca I zasto mu daje miliune kuna za Novosti koje sire lazi o Hrvatskoj. To dasta govori o danasnjem vodstvu HDZ.

VL
BA
bakulušić
21:54 21.08.2017.

Možda Pupovac čeka da Džakula progovori.

VL
DU
Deleted user
19:54 21.08.2017.

zato jer sliče?!

VL
JP
jpavicic
08:39 22.08.2017.

Nema sreće i napretka u državi u kojoj vlast na sve moguće načine proganja i protjeruje domoljube, stvoriteljem i branitelje, a na sve načine financira, privlači i nastanjuje one koji ovu državu nikad nisu željeli, sve su radili da je ne bude, ogromna joj zla nanijeli i rade sve da je unište.

VL
DU
Deleted user
18:25 21.08.2017.

Zasto vi gospodine Despot sutite o Rosemarie Ševo? Cime vas to antin sin drzi za bijele bubrege? Pitanje je za cijeli VL.

VL
Avatar vitez
vitez
22:41 07.06.2018.

Milorad Pupovac o hrvatskom mučeniku dr Šreteru:""To vam je brat (mrtvi dr. Šreter, op.). Njemu ste najsličniji i po tome kako govorite i po tome što govorite. Meni niste, ni vi ni on. I pogotovo se ne javljajte na ovu temu”, poručio je Milorad Pupovac u Saboru Culeju, glede pitanja o sudbini mučenog i ubijenog dr. Ivana Šretera, prvog predsjednika HDZ-a u Pakracu." Svi hadezeovci šute kao i sdpeovci...prosrpski mediji zanijemili, bez riječi o šovinističkom ispadu Pupovca

VL
Avatar vitez
vitez
22:39 07.06.2018.

HDZ-ovci koji još sanjaju koalicije sa SDSS-om kao i novopečeni načelnik u Korenici Ante Kovač koji se po uzoru na HDZ uhvatio Pupovca i SDSS-a da mu osiguravaju većinu i vladanje moraju čuti govor Pupovca u Saboru u kojem bahato i uvredljivo govori o dr Šreteru ubijenom u srpskoj agresiji na Hrvatsku..Prosrpski mediji u Hrvatskoj su ovo prešutili "To vam je brat (mrtvi dr. Šreter, op.). Njemu ste najsličniji i po tome kako govorite i po tome što govorite. Meni niste, ni vi ni on. I pogotovo se ne javljajte na ovu temu”, poručio je Milorad Pupovac u Saboru Culeju, glede pitanja o sudbini mučenog i ubijenog dr. Ivana Šretera, prvog predsjednika HDZ-a u Pakracu.

VL
Avatar DŠ.....
DŠ.....
15:07 21.08.2017.

Slavko Degoricija: Međutim, jednoga dana, ukazala se neka nada u njegov spas. Meni se u kabinet najavio Milorad Pupovac, mada do tada nismo imali nekih većih kontakata. Primio sam ga gotovo odmah, da čujem što mi to ima reći Pupovac. Došao je, kako on to zna, snužden, silno zabrinut, da su dva liječnika Srbina u Sisku uhapšena i zatvorena, doktor Špiro Kostić iz Siska, ministar zdravstva Republike Srpske Krajine i doktor Branko Krivokuća. Povod privođenja obojce liječnika bio je pronalazak njihovih liječničkih torbi punih lijekova i drugoga sanitetskog materijala namijenjen pobunjenim Srbima, odnosno četnicima. Pupovac je tražio od mene da interveniram kod Đure Brodarca u Sisku i da ih se pusti jer da oni nisu imali zle namjere. Kada sam ga saslušao do kraja, dao sam mu prijedlog: "Dobro, pokušajmo nešto učiniti nas dvojca. Ti ćeš otići u Pakrac kod pobunjenih Srba i neka oni oslobode doktora Ivana Šretera, a ja ću pokušati kod Brodarca dogovoriti puštanje uhapšenih liječnika u Sisku:" Iznenadio sam se i obradovao njegovoj brzoj reakciji. "Dobro, idemo u akciju i to odmah:" -odgovorio je. Nije imao nikakvih dodatnih pitanja. Ne pita on: "Kako ću ja do pobunjenih Srba u Pakracu?': Znao sam da mu to ne predstavlja nikakav problem i da on zna kako će do njih doći. Popili smo, koliko se sjećam, kavu i krenuli u akciju. Nazvao sam Đuru Brodarca u Sisak. Potvrdio mi je da su ti liječnici zaista uhapšeni s prilično velikom količinom lijekova i drugoga materijala.

VL
MI
miso
13:15 21.08.2017.

"Na njegovo mirotvorstvo nije utjecala ni činjenica da je za vrijeme komunističkog režima, polovicom osamdesetih godine prošlog stoljeća, ...". Jedan ispravak; Polovicom osamdesetih je u Hrvatskoj bio samoupravni socijalizam, a komunistički režim je bio do 1948. godine. Ne znam zaštoo ljudi ne navode činjenice? Treba govoriti istinu i dalje ćemo dogurati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.