Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zašto Krstičević to nije radio Gotovini

U sjeni fašističkog ispada potpredsjednika Sabora, nezapaženo je prošao primitivizam prema predsjednici države tog samozvanog “europejca”, a zapravo Balkanca

Komentari 60

AL
Alkana
08:43 25.07.2017.

Krstičević definitivno nije dorastao funkciji koju obavlja. Svaka čast na njegovim ratnim zaslugama i vjerujem iskrenom domoljublju - ali to nije dovoljno za vršenje ove funkcije. Tobože brani čast vojske, a nitko nije napadao tu čast. Ustvari pokušao je staviti svoj ego ispred državnih interesa. Hvala Bogu, da je u zadnji čast odustao. Ipak bi premijer trebao razmisliti da na to mjesto postavi nekog razboritijeg koji se neće ponašati prema nekim svojim emocijama nego prema zakonima i propisima. A što se tiče predsjednice, potpuno je bila u pravu. Nažalost, stalno ju se napada i ponižava bez razloga i Krstičević se očito upleo u tu zamku. Trebao bi se ispričati svojoj predsjednici i zapovjednici oružanih snaga. I ne nazivati je imenom .....

VL
B2
bokida 2
09:40 25.07.2017.

Dončić i novinar N1 televizije . Za Dončića znamo šta misli a ove televizije kao N1 su samo zlonamjerni medij koji nije slučajno dopeljan u Hrvatsku. Samo pogledajte kako biraju teme, analitičare i političare. Pretežno samo pljuvači po Hrvatskoj.

VL
DU
Deleted user
09:36 25.07.2017.

Čovjek bi pomisli da nam teku med i mlijeko kad ovi smiješni likovi nemaju pametnijeg posla. Što Hrvati mogu trpjeti nemože nitko.

VL
Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
09:36 25.07.2017.

Plenković je iskoristio.. točnije rečeno stvorio priliku za napad na gđu Grabar Kitarović nakon njezine vanjsko političke ofenzive koja RH stavlja na na geopolitčku mapu Svijeta približavanjem Višegradskoj skupini... Izbor je jednostavan: RH u V4 (V5) ili nastavak sudbine brabonjka na šupku EU koju nam je namjenio Briselski namjesnik Andrej... da ne uvrijedi mamu Angelu

VL
RI
Ringo
08:56 25.07.2017.

Neopoziva ostavka se nemože povući. Zato se i zove "neopoziva". Nije je uopće trebao dati, ali kad je već podnio neopozivu, onda nema pišit ću, kakit ću.

VL
Avatar zajutrak
zajutrak
09:02 25.07.2017.

Čast Krstičeviću kao zapovjedniku 4. bojne ali kao šefu M Sana koji je zgrtao pare bez poreza i uvrijeđenom "maturantu" nakon KGK utemeljene izjave, svaka pokuda .

VL
Avatar tkozna
tkozna
09:15 25.07.2017.

Tandem Plenković Krstičević je izžonglirao Predsjednicu da joj je ugled srozao kao nitko do sada. Sramite se, koji vam je cilj bio, objasnite?

VL
Avatar babas
babas
11:36 25.07.2017.

Krstičević još nije shvatio da je predsjednica izabrana voljom hrvatskog naroda,za razliku od njega i Plenkija koji su na pozicije instalirani. Trebalo bi mu dati otkaz zbog bahatosti i ne poštivanja nadređenih!

VL
Avatar KRALJ-TOMISLAV
KRALJ-TOMISLAV
09:41 25.07.2017.

Kao i skoro uvjek do sada, Jurasiću je svaka riječ na mjestu...samo bi dodao da je u ovom"slučaju" na svim stranama bilo i djetinjastog ponašanja i nezrelosti, ali Krstičević ga je malo pretjerao...jedino ako nije u igri nešto što je nama, običnim građanima, nevidljivo. A Hajdaš je prava slika i prilika prosječnog SDP-ovca...iza malo umivene glamure krije se ortodoksni, sirovi, prosti balkanac i jugo šovinista...koji si je u svojoj plitkoj glavici umislio da je svjetski čovjek i koji bi svakoga učio pameti...ali, ne ide, pa ne ide...puno je tu rupa, praznina, neukosti, površnosti, seljačke lukavosti, nedoraslosti....

VL
JA
javornov
12:05 25.07.2017.

Koja ne inteligentna premisa: zašto to nije radio Gotovini? Pa valjda je bio rat a sada je mir, pa valjda je domovina bila ugrožena i okupirana a sada je samo preplavljena šupljim novinarima...

VL
ET
etrao
09:16 25.07.2017.

Prvi put bi se slozio s Kotromanovicem, uvrijedjena frajla, a k tome je i nedovoljno pismen i naivan!

VL
DU
Deleted user
09:10 25.07.2017.

Nemam pojma kaj mu je ponuđeno ali sad za mene više nije vojničina. Nopozivo je neopozivo bez obzira na razgovore.

VL
SJ
Sve je uzalud
08:51 25.07.2017.

.........kako likovi oplođuju Hrvatsku primitivizmom......................

VL
LI
livoguza2
09:17 25.07.2017.

aovdje nije riječ o bilo kakvoj ostavci, već o pozorno sročenom igrokazu i dogovoru Premijera i ministera obrane s ciljem diskreditacije Predsjednice države. Razlog su tri mora i približavanje suverenističkoj politici D. Trumpa koja je stubokom drukčija od globalističke i sotonističke politike kojoj je sklon Premijer.

VL
DU
Deleted user
10:25 25.07.2017.

"Krava se drži za rogove, a čovjek za riječ." Ne ulazeći u pojedinosti cijele ove priče te tko je komu, kada i s kakvom nakanom nešto rekao ili nije rekao, činjenica je da vojničku čast ponajviše ugrožava pogažena riječ. Dakle,, ako je dao neopozivu ostavku, onda je više ni na koji način ne može i ne smije opozvati. Ovako mi to izgleda kao pljuvanje u lice samom sebi.

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
09:21 25.07.2017.

Nikad ga neću zaboraviti kako je plakao pred kamerama kad ga je Mesić umirovio, kako će hraniti petero djece s 5000 kuna mirovine. Al snašao se, postao stručnjak za kompjutere, msan grupa, zaradio milijune, a vojska mu postala hobi.

VL
TR
tramontana
15:50 25.07.2017.

Nevjerojatno je kako naši političari doživljavaju narod i državu. Mislim da je tu izvor svih naših propadanja u ljudskom, materijalnom i etičkom smislu. Sve što je pojedinac "građanin" mogao naučiti od 90. do danas je pravilo, da političari nisu ljudiudi za koje etika i moral nešto znači. Svi se dobro snalaze u lažima i muljanju, posebno im dobro idu poslovi sa državom. Ovaj slučaj NEOPOZIVE ostavke potvrđuje pravilo, da je svima njima lakše opozvati ljudskost, nego ostati čovjek.

VL
MI
miso
08:52 25.07.2017.

Molim odgovorne da u kontekstu nastala situacije narodu pojasne dvije narodne izreke; 'biti veći katolik od pape' i ' poturice su gore od turaka'. ... Smiju li se, kada i od koga ove izreke koristiti?

VL
BE
blaz.elrat
09:47 25.07.2017.

Što je to Krstičević napravio velikog,da to netko drugi ne bi mogao?Osim toga,loše govori hrvatski,trebalo bi ga zamijeniti nekim drugim.

VL
GD
Gospon Drug
08:49 25.07.2017.

Ja bi rekao da je ovo napisao neki komentator pa novinar prepisao,nema veze dobar članak...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.