Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLI ODGOVORI IZ KOHOM-A
Povratak na članak

'Zašto je Beroš napao liječnicu Ban Toskić? Zato što je nesposobni ministar koji ne zna organizirati posao'

Pritom je zapitao "je li cijepljenje pet-šest ljudi dnevno toliki posao da onemogući ostalu aktivnost"

Komentari 47

TA
Talleyard
16:44 26.03.2021.

Obiteljskim liječnicima treba ukinuti glavarine, jer to je pljačka za nerad ( čast izuzecima) , većina je najsretnija da svoje pacijente ni ne vidi , niti ih poznaju, ali zato objeručke traže glavarine. Treba uvesti vaučere. da se vidi da je pacijent poslodavac koji plaća, pa će se itekako boriti za više posla.

VL
RE
reborn
17:54 26.03.2021.

Ajme koliko kuknjave i prozivke. Meni su jadikovke oko "premalo cjepiva" nespojive sa jadikovkama oko "previše posla zbog cjepljenja". Isto tako, prije su bile jadikovke kako se sve mora evidentirati ručno "u bilježnicu", te da se nema vremena evidencija utipkati u digitalnom obliku u aplikaciju, a sada jadikovke da aplikacija ne radi. Meni iskreno to izgleda kao nerad NEKIH (nikako ne SVIH) lječnika.

VL
DV
dvojnica
18:01 26.03.2021.

Nije da branim Berosa ali ovi lijecnici opce prakse su zapravo malo korisni u odnosu na sredstva koja primaju.

VL
DU
Deleted user
18:16 26.03.2021.

Nikad nikog od moje obitelji nije lijecio dom zdravlja i nece i dalje. Ni na telefon se ne javljaju. To bi se sve moglo digitalno rijesiti ali neda im se eto...Molim ne vrijedjaj pokusaj biti pristojan u komentaru .

VL
DU
Deleted user
18:43 26.03.2021.

Ova gospoda koja predstavljaju obiteljske liječnike imaju velike probleme u komunikaciji već mjesecima. Vjerojatno misle da na pljuvačkom,nepristojnom i bahatom komunikacijom ostvariti svoje ciljeve. Gospodo obiteljski liječnici mijenjajte ovaj jad koji vas predstavlja.

VL
KO
Kokoiduhovi
16:25 26.03.2021.

Ne samo ministar Beroš - sva su ministarstva, zavodi, agencije i td. ustrojena na isti način. Ministar zna što mu kažu njegovi savjetnici, ovi pak što im prenesu ravnatelji bolnica, domova zdravlja...znamo tko su ravnatelji i da pušu u isti rgo kao ministarstva; nikada nema problema - jer da ima - oni bi ispali nesposobni. Pa tako ministar Beroš ponavlja što mu je rečeno; da su LOM nesposobni. A nisu, Oni su uvijek tu i zaista daju sve od sebe. No, ministri ne zanju kako stvari funkcioniraju - pa samo ponavljaju mantre.....Svi su krivi osim šefova. Možeš misliti!

VL
BH
Bunjevac=Hrvat
19:40 26.03.2021.

Volio bih znati što bi značilo biti "sposoban ministar" u ovim uvjetima?!

VL
DU
Deleted user
18:40 26.03.2021.

Izbori pred vratima, lijeva udruga protiv hadezeovskih ministarstva, i to je sve. Jučer su govorili “malo cjepiva”, danas “previše posla oko cijepljenja”. Prepoznajemo se svi, i znamo gdje je tko. Tako i gđa Ban Toskić, koja nijednom nije propustila priliku napasti Dr Bubaš, i kad je trebalo i kad nije.

VL
MN
Mirko-Nemirko
16:43 26.03.2021.

Hvala dragoj doktorici što je pokrenula akciju za uvođenje reda u cijepljenju, jer postoji totalni nered. To nije samo moja konstatacija, već se to da isćitati iz medija i iz razgovora sa obiteljskim liječnicima. Sve što je navela istinito je. Obiteljski liječnici ne znaju kada i koliko će dobiti doza. Dosada su dobivali proporcionalno jednake količine, bez obzira na starost klijenata i na njihovu bolesničku povijest.Čemu služe popisi pacijenata, koji prihvaćaju cijepljenje , koji su se radili na traženje ministra u prosincu 2020. i dnevno su se ažurirali ? Mislim da nema države s ovakvom lošom organizacijom. Siguran sam, da su se neka cijepiva morala baciti. Ministre, pitajte svakog običnog pacijenta, pa će te ćuti isti odgovor. Zbog toga pacijenti krive svog liječnika, a kriva je neorganiziranost. Nisu ambulante trgovine, pa da dobiju istu količinu robe. Prepustite drugom taj posao, ako ga ne znate raditi. Da nisam u Domu za starije, ne bih bio ni do danas cijepljen.

VL
ZB
zbisko
16:35 26.03.2021.

Dobra organizacija je pola obavljenog posla a jadni Beroš to ne zna.

VL
IJ
Ivan.jovic
20:25 26.03.2021.

LIJEČNICI OBITELJSKE MEDICINE NE RADE SKORO NIŠTA OTKAD JE KORONA (uopće se ne javljaju na telwfon...)

VL
DU
Deleted user
18:28 26.03.2021.

Citat iz pisma:""Danas je na konferenciji za novinare ministar zdravstva Vili Beroš, u maniri rigidnih partijskih vremena za koje smo mislili da su odavno iza nas"" , šuplje , šupljije, gluplje nemoze biti, kada dans neko upotrijebi ovu ofucanu izraubanu frazetinu tih ljutih ljevih ljevicara, "jedinih boraca" nakon njihovih djedova za demokraciju i natifasizam i sl gluposti.

VL
DU
Deleted user
17:05 26.03.2021.

Ma obiteljski bi samo jos vise novaca jer prvi put imaju posla malo..

VL
PR
prsutsir
18:27 26.03.2021.

Neefikasnost zdravstvenog sustava čiji je prvi čovjek spomenuti Beroš.Na koga se on ispucava!?

VL
Avatar Idler
Idler
18:21 26.03.2021.

"...ministar Beroš u rigidnoj partijskoj maniri.."...i onda su to še jenput napisali dva reda spodaj ? Kakšni ste vi nepismenjaki to je čudo jeno !

VL
ME
Meter
16:18 26.03.2021.

Nešto se krije i u novcu... Obiteljski liječnici/liječnice oduvijek su zdravstveno prosvjećivali i motivirali, danas njihovo vodstvo opstruira

VL
EM
Emaema
07:17 27.03.2021.

Onda ja imam najbolju doktoricu na svijetu!I nerazumijem o čemu vi govorite!.!?!Osposobnosti ministra i vlade govore najbolje tri stvari:dug za lijekove,nedostatak cijepiva,i nejednaka raspodjela cijepiva po županijama (Varazdinska najmanje)! A to da je napad najbolja odabrana ,stara stvar i ne prolazi!

VL
DU
Deleted user
22:13 26.03.2021.

nije edini .. svi oko plenkovića su nestručni a podobni .... za lepoglavu skup s gazdom

VL
SM
smrco1407
17:40 26.03.2021.

Beroš ajd me ti cijepi. Preko veze. To vam dobro ide. Sram te bilo. Ne diraj mi obiteljsku liječnicu, ona mi je prva crta obrane za sve, a ti si samo činovnik koji lupeta.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.