Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kako se snalaze
Povratak na članak

Zašto hrvatskim proizvođačima nije lako u EU?

Primjer kako se poduzetnik, proizvođač autohtonih hrvatskih kobasica, snalazi na europskom tržištu i s europskim propisima

Komentari 8

Avatar Neron
Neron
08:56 16.05.2014.

Odličan uvod - a gdje je članak? Što se to događa s ovim portalom? Reklame iskaču kao lude, naslovi ogromnog djela članaka su tipa: Kupili su kauč, a onda vidjeli ovo, Pogledajte što je vidio na cesti, Nije mogao vjerovati kad je čuo ovo, Pogledajte kako se hrane Hrvati... Gdje je nestalo ozbiljno novinarstvo? VL se sve više pretvara u portal žute senzacije. A kad ništa nije senzacionalno, onda se malo podeblja naslov! Dajte malo više novinarstva - za senzacije je zadužen 24 sata.

VL
KN
knezica
09:11 16.05.2014.

A kako će se snaći u EU, kad im i u Hrvatskoj podmeću klipove i tjeraju u bankrot. Uveli da se svinjama mora puštati muzika da ne dobiju slom živaca! Uveli da koke moraju imati prostora više nego djeca od proizvođača... Sve rade samo da unište i u tome na žalost uspijevaju. Ova Vlada ima zadatak, poslanje da uništi Hrvatsku.

VL
FR
frabrne
09:12 16.05.2014.

Neron, VL je još donekle ako se usporedi s drugim portalom gdje se uglavnom koriste riječi poput: skandal, drastično, stravično, šokantno, monstrum, manijak itd.

VL
Avatar Marko232
Marko232
12:26 16.05.2014.

Znate kako na zapadu poduzeća rade. Svi po cijele dane razmišljaju kako proizvodit jeftinije, kakve proizvode ljudi žele kupit. Pokušavaju stimulirat vlastite zaposlenike da budu zadovoljni jer jedino takvi zaposlenici daju sve od sebe. Meni su jučer na primjer iz čista mira povisili plaću. Toga kod nas nema da te pozovu i kažu povišica. Kod nas moraš godinama molit. Ponižavat se. Čekat. Naša poduzeća umjesto da sve novčene tokove podrede povišenju kvalitete proizvoda i usluga. Naši direktori vole oponašat životni stil direktora na zapadu. Vole vozit skupe aute. A znate što je činjenica. Na zapadu kada si neki direktor kupi dobar auto je to onda kada ima njegovo poduzeće zaista velike prihode. Naši si auto kupe tako da radnicima isplačuju minimalce. Kada takvo naše poduzeće dođe na sajam u Frankfurtu, pa svi konkurenti imaju jeftinije i bolje proizvode.

VL
Avatar Lutkica
Lutkica
15:37 16.05.2014.

ja najviše guštam srpske kobase..mmm

VL
Avatar superhik74
superhik74
14:38 16.05.2014.

Zato sto ne valjaju i nisu iste kvalitete kao npr. Talijanske ili Spanjolske kobasice. Drugih proizvoda i nemamo jer smo sve unistili i popljackali da bi se izabrana ekipa obogatila uvozom i preprodajom

VL
DU
Deleted user
09:15 16.05.2014.

Svaka cast ponekim nasim proizvodjacima kobasica,hrenovki,i jos koje-kakvih mesnati proizvoda,ali brate ruku na srce kad kupis u nekim ducanima,ili centrima te kobasice ili neki drugi mesnati proizvod,kao da si kupüijo komad uvaljanog blata,skoro sam kupijo kobasice za rostilj,pa bogami ni pas ni macka nisu htjeli primirsati,a kamoli ja i moji gosti,boze nas sacuvaj,s takvim se proizvodima nemoze nidokle,a kamoli u europu,nasoj drzavi bih bilo najbolje da su gajili dobre odnose sa Srbijom,Bosnom,Albanijom,jer tamo se more sve progurati,opet kazem svaka cast pojedincima.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.