Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zašto HDZ više boli pobunica u Vukovaru od iseljenja deset posto stanovnika?

Činjenica da je rekordan bijeg stanovništva zabilježen u tzv. HDZ-ovim županijama trebala bi upaliti sve alarme u vrhu HDZ-a i u Plenkovićevoj Vladi

Komentari 139

DU
Deleted user
11:00 16.09.2018.

Radikalnih Hasanbegovica i Esih. Davore, ti si bolestan covjek.

VL
DU
Deleted user
10:43 16.09.2018.

Ivanković stranka te prati. samo dalje tako

VL
DU
Deleted user
10:32 16.09.2018.

Penava je pogodio u sridu gdje je jedan vulkan.

VL
KO
komunikolog
10:14 16.09.2018.

Ima jedna divna riječ za lijek. Lustracija!

VL
MA
Marko1337
12:29 16.09.2018.

Prosvjed u Vukovaru može samo pomoći Plenkoviću i HDZ-u da se sruši komunjarska utvrda UDBA-e koja štiti zločince srpske i miomunističke od ruke pravde. Prosvjed u Vukovaru je prosvjed za lustraciju zločina

VL
DA
Daliborrijeka
10:13 16.09.2018.

Ne brine ih zato što su članovi HDZ a zaposleni a ostali su iselili a to znači ..još jedna pobjeda HDZ-A.

VL
Avatar Rafael B
Rafael B
11:41 16.09.2018.

Kad te na vlasti održavaju narkoman, četnik i mafijaš sve je jasnò! Hrvatska na zadnjem mjestu......

VL
OL
olujadolazi
11:53 16.09.2018.

U mom kvartu nitko neće glasovati u HDZ i SDP.. Skužili da imaju zajedničkog Bosa koji se zove Udboslavac.

VL
Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
10:34 16.09.2018.

Jedan važan ministar je izjavio kako svima koji žele otići treba kupiti karte za Irsku! U vladi sjedi tajnica iz Vinkovaca, debela Žalac, a šefica staračkog doma iz Karlovca vodi demografiju. Nikad više negativne selekcije kao danas.

VL
Avatar anlaser
anlaser
11:30 16.09.2018.

Ništa njih ne boli !Ni Plenkija ni njegove prepisivače ni uhljebe .Korak naprijed nazad tri .Da imaš muda i pameti presjekao bi više ovaj lopovluk povukao crtu ,pozatvarati ološ i krenuo sve iz početka a ne davat blesave izjave "nijee važno tko je kriv" i slične gluposti .

VL
GU
Gustirna
10:20 16.09.2018.

Sad bas i nece biti neka "pobunica" ako se u vukovaru skupi nekoliko tisuca nezadovoljnih branitelja i hadezejaca...a penava je i pomno odabrao datum..vatra se razvije iz iskre..a plenkiju iskri na sve strane i zato ga se pomalo brussels i merkel odricu...

VL
DU
Deleted user
10:37 16.09.2018.

Kad su god hrvati imali nenarodnu vlast iseljavali su to je prvi j glavni razlog.

VL
Avatar megatronman
megatronman
11:05 16.09.2018.

Briga njih i za milijun ekonomskih migranata. Ostali će i dalje plaćati porez. Oni koji su otišli ponešto će slati u Hrvatsku pa će i tu država imati koristi. Deset posto građana u RH živi jako dobro. Deset posto živi dobro. Tih dvadeset posto uopće nije briga za Domovinu dok imaju redovna primanja iz proračuna. 1300 braniteljskih udruga egzistira u RH. Uz dužno poštovanje prema osvjedočenim (pravim) braniteljima, svima je jasno da je ovo parazitizam.

VL
Avatar Apsalar
Apsalar
10:15 16.09.2018.

Nema kruha, bit će igara. Tko je kriv? Vlast. Tko je na vlasti? Plenkovićev HDZ s "partnerima" Pupovcem i Vrdoljakom. E pa neka igre počnu!

VL
DU
Deleted user
10:21 16.09.2018.

Autor adresira svu krivnju na HDZ, i to ciljano - na županije koje su im baza glasača... Pri tome se zaboravlja da je i lijeva koalicija bila na vlasti najmanje 8 godina i da su ovi aterirali na vlast nakon lijevih - pa niks velike razlike iz zornog kuta malog građanina. Sjetimo se. lijeva koalicija je onim ogavnim tonom Čačića (prva pepica Vlade) odmah u nastupu na vlast poskupila kWh, m3 zemnog plina i gorivo, kao stranke titularno velike soc. osjetljivosti, zar ne? Hoću napisati da je svaka vlast, bila lijeva ili desna, u Hrvatskoj jednako bešćutna do onih "dolje" - a da opisane pojave nije lišena ni jedna Poljska, koja je primila u svoja njedra impozantan broj stranih pogona, ali svejedno iz nje se odljeva stanovništvo prema zapadu EU, nezaustavljivo... Tako da je riječ o široj pojavi i tko nam kriv što smo na dnu EU, tj. takmičimo se za crveni fenjer s Rumunjskom i Bugarskom iz godine u godinu. I onda radna snaga bježi tamo gdje su više plaće! A ima nešto i u našem mentalitetu, od susjedskih svađa, teških tipova u obiteljima, zamjera - što je uostalom stalan motor iseljavanja bio i u XX stoljeću. Tako da ni neki Nobelovac na čelu izvršne vlasti u RH ne bi mnogo toga mogao promijeniti, a da se ne govori o notornom karijeristu Plenkoviću koji ponikao iz MVP, rasadnika kadrova koji gledaju samo sebe i samo svoje interese...

VL
Avatar Ronin
Ronin
10:30 16.09.2018.

Od kako postoji moderna Hrvatska, političarima je bilo bitno samo imati stabilnu većinu i ostati na vlasti što duže. Za ostalo ih ili nije briga ili su nesposobni.

VL
Avatar tkozna
tkozna
10:37 16.09.2018.

Poruka mladeži. Svi u HDZ biti će posla, tko ne želi, marš van stoko protuhrvatska. Potpis, domoljubi ideološki rasterećeni.

VL
RO
Romeo2249
10:52 16.09.2018.

Sto je briga Pelenkija za iseljavane Hrvata naselit ce on Pupi i Angela Hrvatsku Srbima i Muslimanima on poslusno izvrsava upute iz Brisela. Kad izvrsi naredjenje postaje Briselski cinovnik.

VL
ST
stranger
11:29 16.09.2018.

Mene jedino boli sto bi vecina radikalnih komentatora uzrokovala jos veci egzodus. Gomila zastarjelih tipova kojima je jedino ideologija u glavi. Mladom covjeku to trenutno ne treba, treba mu ekonomija koja stvara poslove i potice malo poduzetnistvo. A to jos nisam vidio ni od HDZ-a, ni od SDP-a, ni u prijedlogu itijednog o ideolosko-politickih komentatora (bili ono lijevi, desno, gornji ili donji)

VL
IG
Igi125
11:19 16.09.2018.

Vukovar je mjesto gdje su se događale strašne stvari. Nije jedini ali je uzet kao simbol stradanja pa tako svaki protest koji se tamo dogodi dobiva dodatno na težini. Nažalost na tom simbolu su mnogi vec zaradili ili pokušavaju zaraditi politicku naklonost kod biraca. Sjetimo se prosvjeda protiv tabli sa cirilicom, više to nitko ne spominje. Gorka je istina da pocinitelji zlocina nisu kažnjeni ali je pitanje zbog cega nisu i kome je bilo u interesu od završetka rata da se ne procesuiraju. Još je interesantnije da biraci uporno biraju stranke koje ni u jednom svom mandatu nisu pokazale volju da zlocinci budu privedeni pravdi.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.