Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zašto elite, pa i ustavni suci, vole močiti 
stražnjice gdje su ih močili Tito i drugi zlikovci

Ustavni sud je poništio Vladinu odluku o ukidanju prava na korištenje za odmor državnih vila na Hvaru i Brijunima svima osim predsjednicima države, Vlade i Sabora, pa će ubuduće u njima moći uživati i ustavni suci.

Komentari 51

DO
dotoresa
14:45 23.08.2014.

ZATO šta NIKAD nismo izašli iz "titinog sistema".Jer da jesmo-čemu državne vile?Monetizirali bi ceste,vode,šume ALI VILE za svoja komunistička novopravedna ljetovanja-nikako ne bi prodali.Upravo ta njihova ljetovanja i te vile jasno DOKAZUJU da je Hrvatima oteta država,pokazuje tko ili koji su je oteli.

VL
Avatar jigaboo
jigaboo
15:29 23.08.2014.

TITO nije zlikovac nego ustase ante pavelic I druga fasisticka zgadija. TITO je pobio one sto su ih I u svim drugim normalnim zemljama ubijali ko pse na licu mjesta bez sudjenja.

VL
Avatar žrtve tuđmanizma
žrtve tuđmanizma
15:32 23.08.2014.

zašto??? zašto hrvatski sabor koristi prostorije navjećeg koljača u povjesti hrvatskog naroda i najveću hrvatsku sramotu ustašu i zločinca antu pavelića,zašto koriste prostorije u kojem je koljač boravio,pa zato što nije vrijedno rušiti zgradu ili vilu u kojoj su zlikovci boravili pa tako ni hrvatski sabor ni katedralu u kojoj je koljač pavelić boravio i mnogobrojna druga mjesta u koja danas političari borave,malo presmješno od jednog uglednog novinara kojeg cijenim a da napiše ovakav tekst,.

VL
FL
flick
18:05 23.08.2014.

wow kakvo orgijanje skojevske omladine. Kao da čitam komentare na Indexu, a ne na Večernjem.

VL
OR
orao10
02:07 24.08.2014.

Ovo jedino balkanci mogu slaviti komuniste

VL
Avatar Daruvar_
Daruvar_
16:03 23.08.2014.

Zločinac Tito jedini okupio sve hrvatske zemlje pod jednom zastavom i vlašću Hrvata. Okružio se hrvatskim, sovenskim i crnogorskim kadrom usred zemlje Srbije, a ovdje ga povijesni ponavljači proklinju i dive briselsko-bonsko-njujorškim birokratima. To je moguće samo na brdovitomu Balkanuu među sitnim dušama!

VL
DU
Deleted user
18:09 23.08.2014.

Moj je prijedlog da se ždrijebom nasumce izvlaće imena, ali samo onih potrebitih obitelji, i da se samo takvima omogući da se odmaraju u tim objektima. Nikakvi predsjednici, nikakvi suci ---- narod mora to koristiti, narod je za to ispaštao i znojio se.

VL
JM
jezero-matica
15:29 23.08.2014.

Nasljedje! Zato sto su to njihova djeca i unuci!

VL
Avatar noesiss
noesiss
15:57 23.08.2014.

Ako su Svicarci nekidan slavili Titov rodjendan, Dan mladosi, odali pocast na memoriju drzavnika koji je dao ogroman doprinos miru u svijetu, sjor Ivkosicu, znaci li to da su i Svicarci zlikovci?

VL
MO
mobuco
19:14 23.08.2014.

Puno ih ovdje ima ispranog mozga, zato nam ovako i ide crvena gamad na vlasti...

VL
BO
bongosol
16:44 23.08.2014.

da nije bilo tita ,nebi tvoji domoljubi imali što krasti

VL
JO
jozomali
08:04 24.08.2014.

kako su suci sebi naštimali da im bude lijepo....pa zbog toga se i postaje sudac....uostalom zbog takvih pogodnosti se i ide na pravni faks....nema govora sve s reda poštenjačine

VL
OS
osica
19:01 23.08.2014.

zato što su shvatili da je znao uživati i da ne trebaju otkrivati toplu vodu, već samo nataviti uživati.

VL
ME
Meter
23:20 24.08.2014.

Richard Burton, Elizabeth Taylor, Sophia Loren... tamo su se kupali. I još mnoge svjetske i naše face

VL
Avatar drug lenjin
drug lenjin
15:56 23.08.2014.

Drug Tito nije bio ni zlikovac ni koljač to su bili ustaše i četnici koje je Tito smlavio sa zemljom u 2 sv.ratu.Dok je bilo Tita bilo je i rada,plaća,kredita za kuću, radničkih stanova i sloge.Došlo mu je na pogreb 200 predsjednika,kraljeva.......U kojoj državi je ovaj novinar završio besplatno fakultet mijlim u Jugi.Najbolja država na svijetu od 45 do 90.Imamo Hrvatsku s dvjesta tajkuna i četri molijuna onih koji kopaju po kontejnerima neorimaju plaće za svoj rad nekadašnje svjetske priznate firme nepostoje jer ih je pojela hrvatska demokracija.

VL
GU
gustirna
19:54 23.08.2014.

Pa zasto ne.zar nisu sve sudije ustavnog suda bili clanovi koljacke titove komunisticke partije.

VL
MI
marsovac_i23
01:20 24.08.2014.

Smrt ustaštvu,sloboda narodu !

VL
BR
brodludjaka
20:48 23.08.2014.

Uvijek neki zlikovci, sa različitim predznakom, moče stražnjice gdje je Tito močio svoju. I Ivkošić bi to sine, pa bismo imali još jednog. Ali ga nitko više ne zove.

VL
DU
Deleted user
18:27 25.08.2014.

...zlikovac je široki pojam. npr. cijeli HDZ iz 90-ih bi se mogao nazvati zlikovačkom organizacijom. način kako je nastao - ne u Hrvatskoj nego Tuđmanovim obilascima po emigraciji, gdje su valjda traženi temelji i podrška za stranku koju je želio osnovati u Hrvatskoj, a ne obilazeći Hrvatsku i njene stanovnike, moglo bi dati tome za pravo. pošto je u emigraciji bilo i previše ustašoida i ustašofila, teško je HDZ mogao biti većinski hrvatskom strankom novoga doba. da, HDZ ima konstantnu podršku 30-40 % ljudi, ali nema podršku 60-70 % hrvatskog stanovništva, pri čemu se onda zahvaljujući određenim vrlo glasnim interesnim skupinama, kupljenim razno raznim povlasticama, dobiva dojam veće podrške. zahvaljujući tome, hrvatska nikada nije bila toliko podijeljena zemlja, otvorena je pandorina kutija dokazivanja tko je koga i kada ubio i zaklao u 2. svj. ratu i kojih je bilo više i tko je pobjednik i tko je bio u pravu itd itd. pa kad ratni argumenti ne bi dostajali, onda se napadalo bivše uređenje, koje je zapravo hrvatsku opismenilo, industrijaliziralo, podiglo iz posvemašnje zaostalosti, toliko da je svih tih godina u našoj zemlji bilo više rođene djece nego umrlih, da bi se potom sve od te bivše zemlje pokralo, i još se krade. a i moglo se pokrasti, jer je sustav vrijednosti bio drugačji, više se je radilo, dok je danas postalo glavno kako izbjeći rad, i uhljebiti se na ovaj ili onaj način na nekakva državna primanja. drugim riječima, hrvatska je imala održivi razvoj, čega već dugo više nema. sve to ne daje mogućnosti da HDZ nazove korektnom pozitivnom i zato ju se može nazvati zločestom, pokvarenom, lošom, zlikovačkom. u opasnosti od podivljalog nacionalizma sa srpske strane, gdje zapravo nije jasno koliko je sam HDZ kao takav tome zaslužan, HDZ-ov koncept modificiranog ustašofilnog nacionalizam jeste bio efikasan odgovor u ratu u prvoj polovici 90-ih, ali nikako nije odgovor u miru. ali kad je jednom otvorena pandorina kutija zla, više se ne da samo tako zatvoriti. tako da je sve ovo poslije rata samo posljedica načina na koji je utemeljena država. i kako se stvari ne popravljaju, a i neće jer rad više nije primarno mjerilo vrijednosti nekog pojedinca, nego njegova stranačka pripadnost i stupanj "nacionalne svijesti", a od toga se ne stvara nova vrijednost, nego se samo uzima ono što je netko drugi stvorio, sada ili prije, to će se jednom ipak morati vidjeti tko je svemu ovome kriv. pa je stoga zadnji pokušaj svih onih glavnih krivaca, i svih onih koji se u tome vide, da svoju krivnju, ili svoje slaganje sa onima koji su krivi, za ovaj ekonomski krah, za ovu pljačku, za ovo nerođeno stanovništvo, i sve ostalo loše što se godinama dešava, prevale na udbaše, jugofile, jugonostalgičare, četnike, srbočetnike, komuniste, socijaliste, partizane, ateiste, ... ne znam je li tko izostavljen.

VL
RA
raspad
18:46 25.08.2014.

Ovaj Milan Ivkosic mora plod hitno u psihijatriju na pregled ..... zao mi covjeka, prolupao ....

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.