Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRŠENJE PRAVA
Povratak na članak

Zaštitarskoj tvrtki 500.000 kuna kazne za video muškarca koji se križao nakon dezinficiranja ruku

To je prvenstveno poruka voditeljima i izvršiteljima obrade da se Opća uredba o zaštiti podataka mora shvatiti ozbiljno, govore iz Agencije

Komentari 2

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
22:49 24.02.2021.

Najjači su oni preko telefona u službi za korisnike telekomova. Gospođo, mora nazvati vlasnik. Onda ja dam telefon sinu. Onda je ona sretna jer je dobila "vlasnika" pa dalje mogu preuzeti ja. Sljedeći put ću reći da sam vlasnik ja,, ali mijenjam spol i pijem hormone pa mi glas zvuči ženski i da me diskriminira po rodnoj i transnešto osnovi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.