Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U krapinskim toplicama

Zaštitari sutra ispred škole u koju su upali antimaskeri. Župan:'Bez straha dopeljajte svoju djecu'

Klanjec: Željko Kolar glasao na unutarstranačkim izborima
Jurica Galoic/PIXSELL
12.09.2021.
u 22:20

Nismo očekivali ovo, ali zaštitari će biti tu koliko god će biti potrebno, dok djeca nisu sigurna kao i učitelji, dok osoblje nije sigurno, kazao je župan Željko Kolar

Nakon što su antimaskeri u petak upali u školu u Krapinskim Toplicama sutra će u školi biti zaštitari. U školu stiže i pomoć za učenike koji su svjedočili incidentu, a koju šalje Ministarstvo obrazovanja.

"Od ponedjeljka je angažirana zaštitarska tvrtka koja će osiguravati nesmetani nastavni proces kako bi svi sudionici osjećali e sigurni kao i do sada. Ova eskalacija u petak nam je dala na znanje da je naša sigurnost narušena. Kako se to sve dogodilo nakon radnih vremena koji jesu i uputa roditelja koji su mi javili i učitelja koji su primijetili dječji stres i strah, danas sam reagirao i uputio pismo pravobraniteljici", rekao je Samson Štibohar, ravnatelj te osnovne škole, javlja RTL

"Nismo očekivali ovo, ali zaštitari će biti tu koliko god će biti potrebno, dok djeca nisu sigurna kao i učitelji, dok osoblje nije sigurno", kazao je župan Željko Kolar.

"Ja mogu razumjeti da se netko ne slaže s mjerama, da iskaže nezadovoljstvo, ali ne može tako da ugrožava drugu djecu. Mi ovdje imamo 308 učenika, imamo dva roditelja koja ne žele da se pridržavaju njihova djeca mjera, to znači da 306 ne vole svoju djecu? Ne, ali se to ne radi tako da namećete svoje mišljenje i to ovako neće ići", dodao je župan. Rekao je da ne zna hoće li sutra biti i policija te da to ovisi o njihovoj procjeni.

"Bez straha sutra dopeljajte svoju djecu", kazao je Kolar.

Ključne riječi

Komentara 15

VA
vatreni24
22:51 12.09.2021.

Hoće li se i ovaj kriminalac pridružiti dvojcu iz Međimurja ?

DU
Deleted user
08:09 13.09.2021.

Jednom tjedno obavezno cjepljenje djece, dva udarca bičem dnevno, prisilan rad u školi da naprave barem 5 pari nike tenisica, 4 maske odjednom na gubice svoj djeci, zamračit im učionice da ne vide dnevnog svjetla. Molim vladajuće da to omogući jer nam djeca imaju previše prava, mi želimo robove a ne slobodne ljude

NI
Nika73
07:52 13.09.2021.

Vidim po komentarima da su botovi uporni i nitko od njih nema djecu. Jadno, po vama država može maltretirati djecu u bilo kom obliku jer je ona vlasnik istih , ako se roditelji pobune zbog postupaka državnih djelatnika prema svojoj djeci oni su teroristi. Gdje nestade pamet?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije