Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDVODI OGORČENI OTAC

U školu u Krapinskim Toplicama upalo 30-ak antimaskera, fizički nasrnuli na ravnatelja

Foto: Zagorje.com
1/3
10.09.2021.
u 15:39

Mjesto događaja osigurava policija, a prosvjednici koji su navodno došli iz Zagreba predvođeni nezadovoljnim ocem Kristijanom Gaćinom i dalje su u školi

U osnovnu školu u Krapinskim Toplicama danas je oko podneva upalo je tridesetak antimaskera bez najave i dozvole, a fizički su nasrnuli i na ravnatelja. 

-  U našu školu upala je skupina ljudi bez maski. Mene su vrijeđali i jedan je čak fizički nasrnuo na mene. Djeca su bila prestrašena i zbunjena, a spremačici je pozlilo od šoka i završila je u bolnici, ispričao je za Zagorje.com ravnatelj Samson Stibohar. 

Kako je kazao, nije prepoznao nikoga osim dvoje roditelja čija djeca pohađaju tu školu. 

- Nasilno su ugurali dječaka bez maske u školu i u razred protivno svim pravilima i uputama. Nijedan od njih nije nosio masku i sve su nas izložili velikom riziku. Riječ je o tome da jedan otac našeg učenika osmog razreda okupio svoje pristaše i doveo ih na nenajavljeni prosvjed koji još traje, nadodao je ravnatelj.

Mjesto događaja osigurava policija, a prosvjednici koji su navodno došli iz Zagreba predvođeni nezadovoljnim ocem Kristijanom Gaćinom i dalje su u školi. 

- Osnovna škola zajamčena je našim ustavom. Nijedan zakon ni ustav ne zabranjuje slobodu disanja. Dosta je terora nad našom djecom. Maske van iz škole, kazao je otac. 

VIDEO Policija novom aplikacijom prati neplaćene kazne na granici!

Komentara 153

KL
Klavocin
17:12 10.09.2021.

Zagorec 71 kakvu si ti školu završil, pričaš nebu loze, svakako nisi ne znam kaj završil. I nasta nici i ravnatelji nisu išli u školu da tvoje dijete odgajaju i uče, a ti lijepo na krevet ili birtiji, a onda za sve krivi društvo

Avatar Bruno
Bruno
17:54 10.09.2021.

U Italiji sekta organizirala oruzani "otpor, policija razotkrila gnjezdo puno oruzja. Treba ih polako tretirati kao teroriste!

BO
bolnaistina
17:41 10.09.2021.

Pozatvarati antimaskere pod optužbom biološki teroristi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije